Originally Posted by
Otto
Am oferit un feedback constructiv. E problema lui Sarth ce va face, nu a ta . Revenind, cu ce este Molten mai bun ? Molten este un "advertise whore", majoritatea playerilor fiind nuubi, iar pt asta multi profita. Realmul de wotlk e singurul care poti spune ca este scriptat, restul te doare capul. Zone nescriptate in totalitate, buguri vechi de cand lumea , incluzand raidurile etc care nu au fost fixate, incerci sa spui ceva la adresa gm, devs iei ban plus multe alte lucruri. Toate acestea au costat Moltenul enorm. Daca sub denumirea de Molten aveau 25000-30000 playeri acum deabia mai au 15000. Asta pt ca cei care au sperat ca se va shcimba ceva si,au pierdut caracterele si nu au mai continuat sa joace. Majoritatea dadeau o fuga pt o arena sau bg . Nimic mai mult. Sa nu mai vorbim de faptul ca AT a adus 1000-1500 de playeri online, si uite ca tot degeaba. Warmane a cam distrus totul. Hermes a pus cu botul pe labe Moltenul. Tu de ce crezi ca , foarte multe companii nu isi schimba denumirea comerciala cand sunt cumparate?
Iti dau un exemplu. Flanco este cumparat de Emag, dar Flanco inca exista si va exista. De ce?
1. schimbarea numele presupune costuri de 1 mai bine de un milion de RON, vb de un lant comercial la nivel national
2. Flanco are clientii lui fideli, multi nici nu stiu ca de fapt Emag este la butoane acum
3. Flanco a devenit un brand.
Asta explica de ce Emag nu a schimbat numele.
Alt exemplu, olx.ro, de fapt este o contopire intre tocmai si okazii, ei bine datorita schimbarii numelui, campaniei publicitare etc erau aproape sa dea faliment, noroc cu sustinerea bancilor, altfel erau de foarte multa vreme scosi.
Acelasi lucru se intampla si aici, poate c anu platesti taxe, dar pierzi fidelitate, pierzi playeri, pierzi enorm. Nr de jucatori care sunt de doua ori mai putini acum confirma.(asta desi a avut loc o fuziune)
Eu nu ma cert cu nimeni, doar discut..asa ca nu sariti cu flaming stupid.
Si atentie, fuziune pt Molten care era top 1 confirma slabiciune, nicidecum ca sunt tari . Si stiu enorm de multe despre Molten, stiu si cine este servarul mama rusesc, care are undeva la 45000 playeri online la peak hour, in timpul iernii ajung chiar si la 60000. Nu vorbesc in nestiinta . Si care au 17 realmuri de la TBC la MOP...si desi sunt atat de mari tot scripteaza mai mult decat orice alt server. Molten de ce nu o face( ps am jucat acolo) .
Molten este decent, nu bun . asta am vazut in cei 5 ani .