MoP se jako sporo skida preko Minimal Downloader-a
Od juce sam poce oda dobijam Error kad udjem u WoW na kom pise 'Data/enUS/wowÔÇôupdateÔÇô17325: Cannot stream required archive data. Please check your internet connection.' Pokusao sam sve sto pise tamo na forumu i nista nije uspelo da resi problem. Morao sam da izbrisem ceo WoW i da krenem iz pocetka da skidam preko Minimal Downloader-a. I tu sam idalje imao probleme tipa predugo ulazi u WoW, predugo pise Connecting, pa posle toga kad udjem na char-a po 20 minuta ulazim u Stormwind, stoji onaj loading screen , gear se ucitava u nedogled, teksture ne rade itd. Pre ovog Error-a nisam imao nikakav problem i sve je brzo ucitavalo, bukvalno za minut mi skine celu regiju. U medjuvremenu meni poceo da se oseca iz napajanja neki miris paljevine pa sam ga cistio kompresorom i evo sad se ne oseca, ali svejedno ne smem da ostavim kompjuter upaljen ,za svaki slucaj. da mi se ne sprzi nesto dok nisam kod kuce i da skidam preko WoW torrenta. Dodatni problem je sto imam spor internet koji koristi troje ljudi iz kuce. Download mi se penje maksimum na 400kb/s pa bih skidao MoP sto godina preko torrent-a jer bih mogao da skidam samo preko noci kad nikom ne smeta. Kad sam doneo komp reinstalirao sam Windows jer sam idalje imao problem sa WoW-om. Jedini izlaz mi je taj Minimal Downloader, ali evo i posle reinstalacije Windows-a, IDALJE se sporo skida, tako da znam da nije do mog PC-a. Jel zna mozda neko resenje za ovaj Minimal Downloader ili cu morati da nabavim neki eksterni hard i da prebacim od drugara?
Hvala unapred :D