-
Donacije
Pozdrav ljudi, prvi put pre nekih 2-3 meseca kada sam prvi put pokusao donirati nakon sto sam ispunio svoje ime/prezime, broj kartice, CVV, postanski broj itd... Izbacilo mi je da moram uneti neki CAP passcode. Nakon kontaktiranja paymentwalla uputili su me da se obratim svojoj banci. U banci su mi rekli da je to neki visi nivo zastite i da bi video taj passcode moram kod njih kupiti authenticator, koji kosta 1000 din i moze se naci samo u vecim mestima u Srbiji. Kupovao sam dosta stvari preko interneta ni na jednom sajtu ni u jednoj igrici, ama bas nigde ne postoji ova vrsta zastite. Posle nekih 10 dana sam resio ici do Beograda i kupiti taj authenticator, vece pre toga pokusam ja jos jednom ubaciti svoje informacije reko mozda sam negde pogresio, otkud znam. I prodje mi uplata sve u redu, nikakav Passcode dodatan nije bio potreban nikakav authenticator, nista. Mislio sam da su to skinuli, kad evo sad pre 2-3 dana pokusam i ono opet trazi to, pa me zanima ima li jos neko istih problema, i po kom sistemu to pale, gase? Mislim posto sam video da ce proci i bez toga ne planiram kupovati to i vucarati se po BG-u ceo dan, cisto eto zato da bi skupljalo prasinu, mislim da ako su gasili taj protection vec jednom, verovatno ce ga gasiti opet. Jel' se ovo desavalo nekome, i o cemu se radi? U drugim drzavama uopste ne traze taj passcode. Inace ako pomaze koristim "VISA Inspire" karticu, primam redovno platu preko nje koristim je na bankomatu kupujem druge stvari na internetu, nikad problema nije bilo. Ukoliko neko ima nekih boljih informacija o ovome zamolio bih ga da mi ili posalje pm ili ostavi reply ovde. Hvala unapred, srdacan pozdrav :)
-
Tesko da ce ista gasiti, dobrodosao u nasu lepu drzavu -> http://www.bancaintesa.rs/code/navigate.aspx?Id=875
Da li si ikad koristio opciju "Bank transfer"? Mozda na taj nacin mozes da zaobidjes beskorisni uredjaj od 1000din.