Merhaba arkadaslar uzun zamandir wow oynamiyorum şu an hangi class lar dps da iyi oynayanlar bilgi verirse sevinirim :)
Printable View
Merhaba arkadaslar uzun zamandir wow oynamiyorum şu an hangi class lar dps da iyi oynayanlar bilgi verirse sevinirim :)
Wotlk da oynamayi düşünüyorum paladin in bug fixler den sonra dps si düştü diye duymuştum bu bilgi yanlişmi?
Uzun zaman dediğin ne kadar bilmiyorum ama paladin'in dps'i güzel fakat çok fazla olduğu için guidlerde biss paladinler tercih ediliyor bana sorarsan hard core dps atmak yerine ortalama bir dps atarak dan balance druid demon warlock ffb mage tarzındaki karakterleri açman daha mantıklı ayrıca bu karakterler bir çok raidde arandığı için kolaylıkla gear kasabilirsin.
sahip olduğun eşyaya ve oynadığın karaktere hakimiyetine bağlı olarak çoğu sınıf istediğini verir. biraz shamanlar wotlk de geri kalmışlar gibi geldi ama bilenin ve iyi eşyası olanla yüksek dps lere ulaşan her sınıftan oyuncu gördüm.
wotlk de hunter ve palalar daha kolay istediğini verirler sadece.
Kötü Class Yoktur Kötü Player vardır :)) diyecem kavga çıkacak diye demedim ama osnoobyo bunu belirtmiş zaten
Bis karakterlerin dpslerinin hepsi iyi fakat, mage/warrior/hunter her daim başı çeker, tabi çektiğin sıkıntı dps yle doğru orantılı.
Warrior paladin mage üçünün arasinda kaldim yuksek dps yapan bir class secmek istiyorum
Her daim yüksek dps istiyorsan hunter diğerlerini eler, bu üçü arasından paladin sadece belli bir noktaya kadar diğerlerinden daha çok iş yapar. Melee oynayacaksan warrior, range ise mage oyna. Mage potansiyel olarak warriordan daha üstün ama herzaman bu potansiyeli kullanamaz.