Tapasztalt (új) játékos keresi guildjét (Icecrown)
Sziasztok! Mivel szerintem a WOTLK a legjobb kieg., megtaláltam ezt a szervert és szeretnék itt új karaktert kezdeni. Anno, még WoDon játszottam, resto druiddal. Megöltem Yogg-Saront a keeperek segítsége nélkül, megvolt az Immortal paci a TOC25HCs achiból, és megöltem LK25HCt is (meg persze RSt is). Egy olyan guildet keresek, aki kisegítene éngem,hogy később én segíthesselek ki titeket. Tapasztalt,türelmes vagyok, megszoktam a wipeolgatást, a taxxok pedig még mindig a fejemben vannak. Egy, mindenek felett, jó társasággal rendelkező, összeszokott guild tagja szeretnék válni. Garantálom, hogy nem fogtok csalódni bennem. Most szintén resto druidát szeretnék kezdeni. A progressetek számomra nem annyira fontos, azt majd megoldjuk velem együtt, de nem tűröm ha a guildben hisztis gyerekek vannak, vagy akik veszekednek a raid vezetővel, ezt miért igy,ezt miért úgy. A loot nekem nem annyira fontos, én csak újra szeretném átélni azt a contentet,ami annyi szép átraidelt estét hozott nekem. Legfőképp a nosztalgia miatt szeretnék visszatérni játszani, és hogy új barátságokat alakítsak ki, mert, most is, 3 év után, kapcsolatban vagyok azokkal akikkel akkoriban játszottam.
Ha szeretnétek, végezhetünk egy TS beszélgetést mielőtt meghívtok a guildetekbe.
Mivel még nem tudom milyen/melyik guildhez lessz szerencsém (Horda/Alli téren), ezért még nem kezdtem el a karakteremet húzni. Várom az ajánlataitokat.
Üdv. Mirkospl
a WoDos Spartains ból.