Originally Posted by
LastLive
Arkadaşlar herkese merhaba. Forum içinde belki paylaşılmıştır baktım ama göremedim, bulamadım. Ben Alliance druid bir çar actım daha doğrusu acalı oldu biraz şu an 53 levele kadar kör topal geldik :)
Şimdi sorucak bir çok seyim varda sırayla birisinin cevaplayacagini umarak sorayım;
1.Feral druid gitmeyi düşünüyorum daha dogrusu gidiyorum da ama bir kaç yerde yanlış anlamadıyaam Feral druidlerin karma talent gittiklerini ve cogunlukla Rest-Feral karışık gittikleri kanısına vardım ben de öyle gitmeye çalışıyorum sizce doğru mu gidiyorum, değilse nasıl gitmeliyim?
2.Silah olarak herhangi bir itemin saldırı degerine değil verdiği Stamina, Agility ve Strengnth değerlerine bakıyorum bunun dışında zırhlarda da buna dikkat ediyorum. Doğru mu yapıyorum?
3.53-55 LvL bir çar olarak Glyph meselesine cok takılmalı mıyım?
4. Gifth of the Wild ile Mark of the Wild arasında bir fark var mı varsa hangisi daha iyi veya Feral olarak ben hangisini tercih etmeliyim, eğer Gift of the Wildse bunu nasıl ogrenebilirim?
5. 1vs 1 veya PvPler diyeyim oynarken zorlanıyorum classlara göre hangi skillleri nasıl vuracağımı vs. gibi onerileriniz var mı?
Çok uzun oldu sanırım ama gerçekten bu oyunun cahiliyim kusuruma bakmayın eğer bilgilendirirseniz çok çok makbule geçer şimdiden teşekkürler ☺️