LythndaWOTLKTR - Türkçe Yama
Herkese merhaba,
Çok uzun yıllardır bir parçası olmaktan sevinç duyduğum bu topluluğa katkı sağlamak istediğim için bugün sizlerle bir çalışmamı paylaşıyorum.
İngilizce bilmeyen oyuncu arkadaşlarımız, oyunun eşsiz hikâyesinden büyük ölçüde mahrum kalıyor ve tabiri caizse pek çok şeyi ezbere yapmak zorunda kalıyordu. Bu çalışmanın temel amacı, oyunun hikâyesini ve içeriğini Türkçe oynanabilir hâle getirerek bu boşluğu doldurmaktır.
Bu noktada teşekkürlerimi de iletmek isterim:
- WoWTR ekibine, retail için hazırladıkları Türkçe yama ile bazı modüllerin Türkçe içeriğini sağladıkları için,
- WoWPoPolsku ekibine, çeviri motorunu geliştirirken bana ilham kaynağı oldukları ve algoritmanın bazı bölümlerinde kodlarından faydalanmama olanak tanıdıkları için.
Projeyi GitHub üzerinde yayınlamamın nedeni, güncellemeleri daha kolay takip edebilmem ve projeyi aktif olarak geliştirmeye devam edebilmemdir. GitHub kullanımına aşina olmayan arkadaşlar için kurulum adımlarını anlatan ayrıntılı bir rehber, README dosyasında yer almaktadır.
Proje şu anda beta aşamasındadır ve geri bildirimlerinize ihtiyaç duymaktadır. Oyun içinde beni bu nickle gördüğünüzde, forum üzerinden ya da GitHub aracılığıyla fark ettiğiniz hataları bildirmekten lütfen çekinmeyin. Her türlü öneri ve geri dönüş, projeyi daha iyi bir hâle getirmem için çok değerli.
İyi oyunlar dilerim!
https://github.com/ekremcanaltunyurt/LythndaWOTLKTR