függ a szolgádtatódtól, nekem a dw-n 150-250.
serverek ugyanott vannak, tehát a fw-n is annyi kéne legyen
Printable View
függ a szolgádtatódtól, nekem a dw-n 150-250.
serverek ugyanott vannak, tehát a fw-n is annyi kéne legyen
Sziasztok!
Frostwolfon keresnék magyar klánt ha van, akikkel el tudok járni dungeonokba meg inkább pvezni szeretnék mert pvp egy unbalanced szar. Szóval ha van magyar klán jelentkeznék a guildbe.
Unicum ally oldalon, hordában nem tudom, de biztos van.
Sziasztok!
Csak nem rég óta játszom és még nem minden tiszta.
lv90 es warim van season 13 elit páncélszettel amit coinért vettem . Szeretnék honor ponttért kardot venni pandrián a vendortól, de úgy értelmezem, hogy csak akkor vehetek, ha elérem a 7200 pontot, de 4000 a max amit össze tudok gyűjteni. Ilyenkor mi van? És egyébként mikor lehet season 14 et venni? Vagy hol?
Köszi :)
Valaki hlep pls , a forumra be tudok lépni az accommal , de magába a játékba meg az oldalra nem enged , és ha jelszó emlékeztetőt kérek azt írja h nincs ilyen , ha meg új accot akarok azt írja h a név foglalt ( ami volt a régi ) valaki help pls ! Köszi előre is
Az első spoilerben lévő 2 linkkel próbálkozz.
A weboldalon a coin-t honnan lehet beszerezni?
Valaki egy kis segítséget tudna adni, hogy ez a coin rendszer hogy is működik pontosan? (Deathwing server)
coinnal tudsz venni cuccokat,ha bejelentkezel és rámész a marketplace-re,akkor ott keresgélhetsz,kiválasztod a szervert,karaktert és amit venni akarsz,levonja az árát,és a játékban kapsz egy üzenetet,ahhoz lesz csatolva amit vettél
coint pénzért tudsz venni(ft-ért),de most nem lehet,amióta volt ez a komédia,majd talán pár hét múlva
Sziasztok hülye kérdés. Pandával bármilyen hátasra fel lehet ülni vagy ha épp hordás vagyok akkor csak a hordás mountra?
Akkor már ide is felteszem a kérdést, aminek új topic-ot nyitottam :D Szóval: http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=288805
Sziasztok Vallen vagyok!
A guildemmel együtt a napokban jöttünk át egy másik még 4.3.4-es szerverről Sargeras realmre Horda oldalon. A topic-ot azért írom, mert kíváncsi vagyok mi a helyzet a realmen a magyar guildekkel? Van egyáltalán valami aktivitás? Hány magyar játszik Sargeras-on és milyen klánok vannak Alli illetve Horda oldalon egyaránt? Vagyunk egy páran, ezért jó lenne tudni mi a téma jelenleg!
Köszönöm a válaszokat, egyúttal valamiféle véleményezést is írhatnátok, 1. mi a vélemény a szeróról úgy igazából... Illetve az adminokat kérdem (Ha van magyar) hogy van-e mód arra hogy ne pvp realm legyen a szerver... illetve a Donate rendszer mikor lesz visszaállítva tudtommal most csak szünetel.... + Mi a fene van a guild XP-vel? Miért nem húzzák a guildet a fejlődő karik?
Előre is köszi!
Az lenne a kérdésem h miert van az h sok dungeon le van zarva mikor mar reg azon vagy nagyobb szinten vagyok?