Siema szukam gildii mój nick to Hanubrian (druid 22lvl) ewentualnie Reichan (hunter21lvl) lub Tandas (rogue 26lvl)
WSZYSTKIE TE POSTACIE SĄ W ALLIANCE NA ICECROWNIE
Printable View
Siema szukam gildii mój nick to Hanubrian (druid 22lvl) ewentualnie Reichan (hunter21lvl) lub Tandas (rogue 26lvl)
WSZYSTKIE TE POSTACIE SĄ W ALLIANCE NA ICECROWNIE
czy istnieja typowo PVE gildie na lordreonie po stronie ally?
Ultima Esperanza, ale chwilowo jest trochę pusto, bo sporo ludzi uciekło na Sunka.
Cześć misie. Czy jest w ogóle jakaś polska gildia na Icecrown w Ally?
Jest guild "Hype", fajna atmosfera, zajebiści ludzie warto się starać do nich dołączyć . ja teraz aktualnie jestem w hordzie przerzuciłem się na PVP bo oni mało grają PvP w sumie to guild PVE nic dziwnego. Ale na pewno tam wrócę jak znudzi mi się PvP :D. Polecam stary kompan "Hecller".
Daje ci link do ich strony: http://www.hype-wow.shivtr.com/
Jest też gildia "OPUR". Nadal szukamy aktywnych graczy do wspólnego progresowania ICC 25 HC :).
Grejfrut - Jeżeli nie wbiłeś jeszcze konkretnego poziomu to polecam udać się na icecrown bo lordaeron zdechł już jakiś czas temu.
Szukam Guild - server. Icecrown
Nick - Tumibumi
Class - Palladyn Tank
Gram od 18 - oporu
Czesc, planuje zacząć grę na Frostwolf. Są tam jakieś polskie gildie?
Cześć, chętnie dołączyłbym do jakieś polskiej gildii na Lordaeron'ie. Mówię, z góry nie czuje się mocny z WoTLK większość czasu spędziłem na TBC, a i to było lata temu. Mile widziana gildia, która po prostu stawia na dobrą zabawę i w której można pogadać. Czeka mnie męczenie ponad 70 poziomów, a nudno kiedy większość wiadomości to po prostu pytania z globala czy ktoś pójdzie na jakiś raid/instancję.
Na chwilę obecną ekspie warka w Prot, możliwe że będę go recpecował na Arms'a/Fury do gry pvp, natomiast wtedy na pewno pojawi się alt z specjalizacją podpasowaną do gildii.
Nick: Ashinek
Gildia OPUR dalej istnieje? bo Hype sie rozpadło.
LF ally guild pve
Drodzy, poszukuję gildii gdzie można fajnie pociupać insty/raidy na Frostwolfie (oczywiście pomoc przy q i expieniu profesek). Frakcja Ally.
Pozdrawiam!
Erso (Drenei Monk)
Pandwa (Pandaren Warrior)
grając wcześniej zawsze miałem postać w hordzie więc dla odmiany założyłem postać w Ally z samej ciekawości, zobaczymy póki co ludzi aktywnych jest sporo i zdarzy się niejednokrotnie zachowanie mile na zasadzie dania czegokolwiek przez bardziej rozwinietego gracza, co jest raczej miłym gestem, a wiem mimo wszystko, że nieważne gdzie grając ludzie tak samo narzekają na BG. Bo nie ukrywajmy często trafiamy grając z randomem na zgrane party stworzone na potrzeby danego BG