Отскоро ми излиза Your account was last online 8 Hours ago from 10.68.18.18, което не е моето ИП, съответно си смених паролите на e-mail и acc + тайните въпроси.Но пак се случва, дали някой се мъчи да ми открадне ацц-то?
Printable View
Отскоро ми излиза Your account was last online 8 Hours ago from 10.68.18.18, което не е моето ИП, съответно си смених паролите на e-mail и acc + тайните въпроси.Но пак се случва, дали някой се мъчи да ми открадне ацц-то?
Имам проблем с адоните на катаклизъма. Играех WOLTK със Recount, Skada и нямаше проблем. Сега обаче като пусна адона и си върви на пръв поглед добре. В момента, в който започна да бия и започва адския лаг, поне 10 секунди закъснение и т.н. Свалях последната версия, пипах из настройките, нищо не става. Имате ли идея от какво може да е?
Здравейте. Искам да попитам дали някой има проблеми с DK в Lordaeron? И по-конкретно началните куестове за Колтира Детуивър. Изглежда има някакъв бъг и въпросният Колтира непрекъснато забива в стената. Писах 2 тикета, но никакъв отговор. При това положение просто не мога да продължа нататък. Някой да има идея как може да мина това или направо да зарязвам DK-а? :(
Здравейте. Имам проблем със летящия маунт !!! Героят ми е Елф Хънтър- 74 левел и са му тренирани всички летящи магии освен Cold Weather Flying който изобщо не ми го показва в трейнарите за летене. Мога да летя единствено в Hellfire Peninsula, но не и в Northrend /You can't use that here/ Някакви идеи как да оправя проблема ? /Relog не помага ! и в трейнъра си проверих и в Available магията я няма/ Възможно ли е да е от адонсите ? /Atlassloot i GS addons/
Обиколи няколко трейнера. И задължително провери този в Dalaran
Не каза дали си се обърнал към трейнъра в Даларан. Само тя може да те тренира за Cold Weather Flying.
Тъп въпрос, но как има хора, които са купили ground guild mount-а?
Работата е следната:
В wotlk Cold Weather Flying се учи на 77 левил от http://www.wowhead.com/npc=31238/hira-snowdawn , или ако имаш вече герой който е 80 левил в риълма, той може да купи [Tome of Cold Weather Flight] и да го прати итемът по пощата. Тогава ти трябва левил 68 за да научиш Cold Weather Flying. (но това важи само ако имаш герой в същия риълм,който е левил 80 (или може би който е 77+ не съм сигурен)