Salutare , am o intrebare. Se poate transfera gold intre realmurile Deathwing si Ragnaros , amandoua avand 3.3.5 si facand parte din WOTLK ? Multumesc
Printable View
Salutare , am o intrebare. Se poate transfera gold intre realmurile Deathwing si Ragnaros , amandoua avand 3.3.5 si facand parte din WOTLK ? Multumesc
Salut, am si o problema , cand vreau sa ma loghez imi apare o chestie cu login server down. Ma poate ajuta si pe mine ca nu stiu ce sa ii fac, am verificat realmlist si e in regula.
tia mers inainte ? sau ai cumva 5.4.8 versiunea de la wow ca noi suntem pe 5.4.2
vreun "proiect" ceva cand se v-a deschide noul realm pe WOTLK?
+1 si eu as fi interesat de o guilda pe noul realm Lordaeron cand se va deschide, chiar daca sunt impotriva guildelor de romani.
Salutare, am o imica intrebare....Incerc sa ma loghez pe realmul Frostwolf care e de Mists of Pandaria, dar nu stiu pe care patch merge...mi-ar putea spune va rog careva?
5.4.2 msg2short
Salut ! Am o problema deci cand intru in joc si scriu numele si parola, imi zice "This account need to be converted to a Battle.net account. Please [Click here] or go battle.net/account" Ce ar trebui sa fac va rog frumos cer ajutor !
EDIT: Acum imi zice : "You must log in with a Battle.ent account username and password. To create account please [click here ] Ma duce la battle.net Ce sa fac va rog frumos !
Am rezolvat ! Merge !
care era buba?
Salutare am revenit pe molten dupa mult timp si vad ca nu m-ai am niciun caracter .. se pot recupera ? jucam pe Ragnaros Wotkl
nope sa dat fresh start dupa o lunga poveste