'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?goto=nextnewest&t=254708"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
APLIKACJA NA STRONIE: HTTP://DND.SHIVTR.COM
TEAM SPEAK: 5.196.210.217:10145
Sindragosa 25hc
Halion 25hc
Wszystkie raidy 25'tki sa robione od Poniedzialku do Piatku. Na obecna chwile dla nas jest piorytetem LK 25hc i troszke zaniedbaliśmy czyszczenie ICC 10hc ale już niedlugo wrzucimy filmik z Bane ;)
Dnia 17.12.2014r. o godzinie 19:30 rozpocznie się event ÔÇ×Szybcy czy wściekli?ÔÇØ, gdzie będzie czekało na was 6 zadań. Jest to swojego rodzaju wyścig po krainie Azeroth. W zabawie mogą wziąć udział drużyny dwuosobowe z minimalną rangą w gildii ÔÇô New Radier. Na zwycięzc??w czekają atrakcyjne nagrody:
I miejsce ÔÇô drużyna otrzymuje 500k golda + 500 DKP oraz 10 coin??w
II miejsce ÔÇô drużyna otrzymuje mounta Mechano Hog + Stack Primo + 250 DKP
III miejsce ÔÇô drużyna otrzymuje 400 DKP
Dla każdego uczestnika, kt??ry nie zajął miejsca na podium przysługuje nagroda w wysokości 150 DKP.
Jury: Mephedroone, Pikachu, Ryuumaru
![]()
To już rok istniejecie ? Brawo !
Bardzo fajny event, widze ze cały czas u was ciekawa zabawa oby tak dalej :)
Pozdrawiam i życze dalszych sukces??w !
PS: Zagramy kiedys, wierze:)
Piona Mefo i nie drzyj sie tam tak na raidach :D
Bardzo chętnie dołączę, jednakże.. Mam problem. Ot??ż po przejęciu oficjalnego TPB, nie mogę znaleźć dobrego downloadu WoTliKa. Zapodałby ktoś działający link?
Jesteś pewien że na oficjalnej moltena [tutaj] link nie działa?
Owszem, ten link wywalał mi "brak strony". Poradziłem już sobie, znalazłem magneta. Jak rozumiem, po stronie hordy? Widzę, iż paladyn holy ma zapotrzebowanie.. Szkoda, iż tylko blood elf go posiada.
Niestety aktualnie nikła szansa na dołączenie, iż mam zaledwie 26 poziom. Trochę to może zająć, jakoże na dungeon finderze znajduje się aż jedna osoba.
Jeżeli posiadasz wiedze na temat WoW'a to nie widze problemu abyś dołączył do nas. Og??lnie zapraszamy ludzi od 5,5k+ ale czasmi mozemy zrobić wyjątek. Jak wszyscy wiemy lepiej sie expi jezeli coś dzieje sie na zielono niż otaczająca nas samotność ;)
btw: w aplikacji napisz że jesteś z forum