Merhaba World Of Warcraft Seven Arkadaşlar.!
Uzun zamandır düşündüğüm ''Guild'' kurma meselesine arkadaşlarımın ısrarları dahilinde bu işe kalkıştım. Guildde yabancı arkadaşlarda olucak öncelikle bundan bahsedeyim. Türk Guildlerindeki En büyük problem ''İTEM AÇLIĞI'' mevzusu asla ama asla dönmeyecek bu guildde bunu açık açık söylemek istiyorum.
Yabancı bir Guildde
İcc 10n 12/12
İcc 10HC 12/12
İcc 25n 12/12
İcc 25HC 11/12
RS 10n 4/4
RS 10HC 4/4
RS 25N 4/4 Olarak tamamladım tanklık görevimi. 3 Adet tank 3 Adet Dps karakterim bulunmakta. Şunuda söylemek istiyorum o Gearscoreniz hiç bir şekilde önemi yok benim için Buraya geldiğinizde düzenli olarak raidlerimiz yapılacak ama hedefim 40' online Cap' ini yakalamak Raid günleri Herkese uygun bir şekilde ayarlanılacak ve whatsapp gurubumuz olacaktır. Oyun içerisinde Mesaj atabileceğiniz karakterlerim;
Beezier, Quas, Caostic, Quast, Quietz' dir. Gelişime açık, Efendi, Saygılı playerları Guildime bekliyorum. 1 Adet officer ve 2 Adet raid lidere ihtiyacım var. Bu kişilerle 1 e 1 görüşüp guilde alıcam. RC Kullanımı zorunlu olup dinlemeniz yeterli. Şimdilik Söyleyeceklerim bu kadar. Oyun içi Mail atarak kaç kişi Geleceğinizi tarafıma bildirebilirsiniz. Tekrar Teşekkür Ederim. İyi Oyunlar.