1. Hunger Games
-U igri ucestvuju 40 ljudi od 1 levela. Sad, razmisljam se da li svako protiv svakog ili u timovima tj. u factionu. 20 hordi vs 20 Ally.
-Mapa je STV, po mapi ima kovcega u kojim su hrana,itemi, first aid i neke vrsta pomagala.
-Mobovi nisu sklonjeni, oni trebaju da odmazu i da izbace igraca iz igre lako, zato mora da bude max level svih igraca 1.
-Vreme je ograniceno, dakle prodje 20 minuta ili vise a neki su ostali, upozoravaju se da moraju da udju za neko vreme u Gurubashi Arenu da se zavrsi stvar. Ko ne dodje od preostalih igraca do limita, gubi. __OVO VAZI ZA SVI PROTIV SVAKOG__
-Ako su ostale 10 hordi i 2 ally, i nikako horde ne mogu da ih nadju i ubiju, onda se runda ponavlja posle nekog vremena. __OVO VAZI ZA FACTION__ (nije neka opcija, ali nisam mogao da smislim bolje)
-Nagrade su na vama, ali mislim da su ovo prikladne nagrade/titlovi: Goldi, mounti (Swift zulian tiger) i Survivor titula.
Dosta je ovo verovatno komplikovano za staff, ali ja sam rekao svoje i voleo bi da cujem vase primedbe i kritike.