1. Login sorunu

giriş yapamıyorum
    realm cıkıyor secıyorum gırmıyor
    bazende logın de kısmından gırmıyor sorun nedır acaba bılen varmı

2. Sen yine realm görebiliyorsun. benimki authenticating kısmında takılı kalıp unable connection hatası veriyor yarım saattir

3. su anda bende de aynı authenticating kısmından ılerı gıtmıyor server birleştirmesimi gerçeklesiyor acaba onlamı ugrasıyorlar

4. Server birlesimi değil sorun genelde var bende 1 saatten beri giremiyorum.

5. Açıklama şöyle;

CONNECTION ISSUES
    January 24, 2016
    We are aware of critical connectivity issues affecting all servers. We are working to resolve the issue as soon as possible.

6. zaten son 2 saattir fena bi lag vardı belliydi böyle bir şey olacağı

7. Açıklama şöyle;

CONNECTION ISSUES
    January 24, 2016
    We are aware of critical connectivity issues affecting all servers. We are working to resolve the issue as soon as possible.
    sorunun farkındalar ama oyunda su anda online olanlara bırsey olmamısmı wepsıte de onlıne saysını gosterıyorda neredeyse 10bın kısı

8. şimdide chatte patchimiz eskiymiş filan hatası geliyor eski olsa oyuna gerçek zamanlı nasıl baglanabiliriz adamlar 5.4.8 getirip iyilik mi yaptılar kötülük mü belli değil

9. Ya bende 5.4.8 var herşeyi yaptım realmlisti felan ancak authaticating de takılı kalıyo nası çözebilirim şu problemi ? Yardımcı olursanız sevinirim.

10. Ya bende 5.4.8 var herşeyi yaptım realmlisti felan ancak authaticating de takılı kalıyo nası çözebilirim şu problemi ? Yardımcı olursanız sevinirim.

olamayız sanırım cunku cogu kısıde bu sorun var gibi bende de var aynı sorun kac saattır arada bı bakıyorum ama giremiyorum
    bi pazarımız var oyun oynayalım dedik oda sinir etti bizi

11. ddos saldırısı oldugundan ötürü suanda serverlerde sıkıntı var bekleyip çözülmesini bekleyeceğiz warmane lordaeronu açtıgından beri sürekli bir çok yerden ddos saldırısı alıyor

12. ddos saldırısı oldugundan ötürü suanda serverlerde sıkıntı var bekleyip çözülmesini bekleyeceğiz warmane lordaeronu açtıgından beri sürekli bir çok yerden ddos saldırısı alıyor
    diğer private serverler buranın iyi olmasını istemiyor olabilir saldırı buralardan gerçekleşiyor da olabilir tahminim bu
    aslında boyle bir server acıpta para yatıyorsa birde guvenlik sistemi koysalar daha ıyı olur

13. Bir yerde 5.4.8 in ayın 26 sından geleceğini okumuştum acaba ondan dolayı giremiyo olabilir miyim ?

14. saat 19:00 'dan beri hala giremedim girebilen varmı ?

15. İş ciddiye bindi. Serverlar saldırı altında. Arkadaş ne yazık ki Molten çöktüğünden beri bu yana bu kadar uzun DDOS ile uğraşmamışlardı. Galiba yeniden hesaplarımızı kaybetmekle karşı karşıyayız.