1. Oyun açılmıyor ????

Oyunu yeni indirdim config dosyasını ayarlardım ve patch'i de indirmeme rağmen şu hatayı alıyorum :
    Data/enGB/wow-update-enGB-18273.MPQ: World of Warcraft can’t make a required change to an archive file. Be sure you have write permission for the World of Warcraft folder or try running the game in administrator mode. For more information, see: https://battle.net/support/article/6910
    Lütfen yardım edin ...

2. Dostum ilk olarak oyunu 64 bit exe sinden açıyorsan 32 bitten dene yani wow.exe den.Eğer bu şekilde değilse wow ın klasörüne sağ tıkla --> özellikler --> güvenlik--> izinleri değiştirmek için düzenleyi tıkla göreceksin orada --> sonrada orada listelenecek userlara tek tek tıkla ve TAM DENETİM özelliğinin yanına tik koy.Bu da olmazsa wow ın klasörüne sağ tıkla ---> özellikler--> salt okunur seçeneğini kaldır (tiki kaldır komple).
    Sırayla söylediklerimi dene İnşallah olur.Bendede aynı hata vardı hala 64 bitten açamıyorum.(patch derken 5.4.8 i kastettin sanırım.indirmediysen 5.4.8 patchini indir.)