1. Powrót do WoW

Witam serdecznie. Mam zamiar powrócić po półrocznej przerwie do świata WOW. Wczesniej bardzo dlugo grałem na Sunwellu. Założyłem juz u Was konto i jak tylko znajde czas zabiore sie za expienie. Mam jedno zasadnicze pytanie. Jak sie tu ma rzeczywiście WOTLK ?, jak sie maja sprawy rajdów typu ICC, TOC oraz WG? Jestem doświadczonym graczem na tym dodatku World of Warcraft (mozna by rzec ze przeszedłem ten dodatek) :P. Kto mnie zachęci i powie jakie sa mocne strony tego serwera? Potrzebuje małej motywacji że jest to dobry serwer. Wiadomo jak jest z provami... A tego mało znam. Pozdrawiam serdecznie Blairwitch z Sun

2. Nie wchodz, nie graj, a najlepiej to w ogole usun to konto. Nie ogarniam takich ludzi jak Ty. "Kto mnie zacheci". Jak nie chcesz grac to nie graj proste. To sam serwer powinien cie zachecic do gry, a nie ludzie ktorzy na nim graja, a jak cie nie zachecil to znaczy, ze nie jest dla Ciebie proste. Icc dziala, Toc dziala. Wiekszosc raidow dziala przynajmniej te, ktore sa na zapewne przyszle 6 miesiecy gry w Twoim zasiegu. WG dziala. Wiekszosc tych istotnych rzeczy dziala.

3. Jest to dobry serwer, ogromnym plusem jest populacja. Wchodząc powiedzmy na Icecrown widać że tętni tutaj "życie" ;)
    Co do skryptów ICC jest minimalna różnica na 2/3 bossach niż to co widziałeś na SW, typu że Abo na PP wolniej spija.
    Nie wpływa to w ogóle na jakość gry tak jak wspomniałem są to drobnostki, skrypty jak najbardziej na +

Jeżeli wybierzesz Alliantów wbijaj do
    http://forum.warmane.com/showthread.php?t=311794