Po mom iskustvu balkanski gildovi su uzasni po pitanju progressa, a najzabavniji zbog druzenja. Strani raiding gildovi su obicno suprotni tome, nemaju osecaj zajednice ali su jako efikasni po pitanju progressa. <Apex> je projekat zamisljen da spoji ova dva podjednako bitna aspekta ove igre - druzenje i progress.
<Apex> se trenutno sastoji od mene, par prijatelja sa drugih servera i par prijatelja koje sam stekao na Warmane-u, svako od nas je bogat iskustvom i poznaje WOTLK (i retail do negde :) ) prilicno dobro.
Gild ce poceti sa redovnim raidovanjem pocetkom septembra ove godine, trenutno regrutujemo. Ako imate iskustvo, heroic-ready main charactera i poznajete nas jezik dovoljno dobro prijavite se na http://apexwm.shivtr.com.
Progress raidovi, koji traju tri do cetiri sata, ce se odrzavati 2 do 3 puta nedeljno. Ostalim danima radimo normale i 10/fun raidove. Dobar deo trenutnih clanova je vec bio zajedno u gildu i poznaju se prilicno dobro. Moje licno iskustvo (a i iskustvo vecine trenutnog "core"-a) na novom coru warmane-a je 12/12 hc i 1/1 rs hc.