1. Problem sa kovcezima

Pozdrav.

Kad otvorim skoro pa bilo koji kovceg u igri (sa jednim ili dva kovcega nisam imao problema), izbacuje gresku gore, kao: "You don't own that item". Nisam jedini, i moj otac ima isti problem. Igramo na Deathwing realm-u (razliciti akaunti). Da li se jos kome od vas desilo, da li neko zna sta je u pitanju? Trazio sam po netu i po forumu, nista ne nalazim.

Usput, jos jedno pitanje, da ne otvaram dvije teme. Itemi postavljeni na aukciju, npr. u SW, se ne pojavljuju u kartici 'Auctions' kod aukcionara koji se, npr. nalazi u Booty Bay. Isto tako, itemi postavljeni u BB se ne pojavljuju u SW. Da li se i kod vas to desava? Meni se nije, a ni tati, desavalo ovo ni na kojem drugom serveru prije, a ni ovdje dok je ovo jos bio Molten.

Hvala unaprijed :)

2. Sto se kovcega tice, zive veze nemam.

Ali sto se aukcionara tice, radi se o sledecem.
    Svi glavni gradovi allianse, imaju svoj AH. Npr postavis u SW-u videce u IF-u/Darnasusu(itd) I tako dalje, da kazemo da su lokalni.
    Dok aukcionari, koji su u BB/Tanarisu, I tako dalje su "Neutralni" sto znaci kad postavis item tamo, neko iz Horde moze da ga kupi, I to je jedini nacin da oba factiona traduju stvari ako zele. Naravno taj item se ne pojavljuje na lokalnoj aukciskoj kuci, samo na neutralnim.
    Edited: October 18, 2015

3. Sto se tice kovcega nisam siguran, moguce je da je neko pre tebe otvorio kovceg ali nije uzeo item, tako da tehnicki gledano item pripada njima.

4. Sto se tice kovcega nisam siguran, moguce je da je neko pre tebe otvorio kovceg ali nije uzeo item, tako da tehnicki gledano item pripada njima.
    Hmm mislim da ovo za kovcege nije tacno, kada ga otvoris i ne uzmes nesto drugi igrac moze da ga otvori i uzme ostatke. Meni se desavao taj bugg u Gnomereganu, kada sam hteo da lootujem neke quest iteme, a nisam mogao zbog istog razloga koji je naveden gore, a niko pre mene ga nije lootovo...