1. Symphony İle Savaş...

MErhaba Symphony...
    Lütfen guil lideriniz bana ulaşıp irtibata geçebilirmi???
    Uzun zamandır konuşulan guild savaşını yakın bi zamanda yapma konusunu konuşmak istiyorum...
    Her iki taraftada karşı guild ile ilgili asılsız şeyler kulağıma geliyo... Bu savaş artık yapılsın ve kimin daha üstün daha iyi oyunculara sahip olduğu ortaya çıksın ve hakettiği saygıyı görsün...
    Bu konuyu okuyan herkim olursa lütfen sizin liderinize bunu iletsin...
    Sizden yakın zamanda haber bekliyorum...
    Oyundaki nick name : Dedikodu...
    Herkese iyi oyunlar...

2. hayde bre pehlivanlar çıkın er meydanına da savaşın :)) kim daha güçlü çıksın ortaya yürü beeee oyundaki playerliği guild savaşı ile sağlayacak arkadaşlar mükemmeller :)) saygıyı sadece oyunda görecek arkadaşlar vurguncular ölücüler :)) hadi savaşın canlı yayında olsun savaş bir çok kişi izlesin yıkılsın ortalık 1ci olan guildie 1m gold verelim aramızda para toplayıp coins alalım...işin şakası bi yana buraya kadar saygı hakedilmez ya verilir ya verilmez ya kazanırsın ya hiç ugrasmazsın herkes kendini bildikten sonra o guild bu guild tırıvırı işler bu işler.

3. Duyumları söylüyorum, SymphonyOfDestruction guildi 3den fazla meydan okumasina ragmen sizden bir cevap cikmadi buna bende sahidim, bu yazdiginiza nerdeyse herkes gulmeye basladi sizin elemanlar Symphony guildinin uyelerini gordugunde ana avrat kufur ederekten sagda solda gezdiler arenada kesildiler uzun lafin kisasi bombanin pimini cektiniz elinizde patlayacak cogu oyuncu orjinalde suan gelirler ansizin farka bogarlar haberiniz olmaz.