1. Najpopularniji,najbolji ili ?

Zdravo svima ja sam Bulrion,hteo sam razgovarati danas o jednoj temi ''Najbolji server'',mnogi ljudi mesaju najbolji i najpopularniji cinjeninca je da je Warmane najpopularniji,ali po pitanju skripta nije bas,ali imajte u vidu da Warmane ima 7 realmova,3 expanzije i jos je blizz-like.Mnogi se zale na pvp i kako drugi serveri mnogo to bolje rade,uglavnom spominjju neke fun servere koji zahtevaju samo end-game,tacnije pvp i raidove,dok warmane ima par takvih ima i ove blizz-like koje iz dana u dan poboljsava,treba skriptovati raidove,pvp,questove itd. Sto zahteva izuzetnu privrzenost,i mnogi zbog toga pljuju warmane i govore kako je los server,po meni je sasvim ok,igram MoP vec 5 meseci,vecina questova radi u Pandariji i normalno je levelovanje ra razliku od nekih,pvp je poprilicno balancovan,treba tu dodati par stvari ali nadam se da ce noviji patch jos vise unaprediti igru.Pa vas pitam koje je vase misljenje o ovom serveru i da li bi ste ga preporucili?

Ukoliko sam prekrsio neka pravila Warmane molicu Warmane staff da ukloni Topic

2. Pozdrav Bulrone,
    Ovo je jako tesko pitanje sto si ti postavio jer svako ima svoje neke kriterijume po kojima odredjuje koji server mu najvise odgovara i zbog cega. Sto se tice popularnosti Loarderon ti je od njegovog otvaranja najpopularniji WOTLK server posto je blizz-like sa x1 rateovima i velika vecina stvari funkcionise. Opet uzimajuci to u obzir za neke ljude to mozda nije najbolji server jer ne vole levelovanje pa idu na insta 80 i zezaju se po celi dan u arenama. Dakle ako hoces blizz-like dozivljaj idi na Loaderon ako zelis samo pvp idi na Blackrock, ako pak zelis velike drop rateove a i da imas neki PVE dozivljaj sa ne previse cimanja odi ili na Deathwing ili na Ragnaros.
    Serveri su super u odnosu kakvi su bili pre par godina, tako da na svakom serveru mozes da postignes ono sto ti odgovara.
    Dakle nije poenta koji je najbolji nego koji tebi licno najvise odgovara.

Pozdrav,
    Etherwolf