MoP se jako sporo skida preko Minimal Downloader-a
Od juce sam poce oda dobijam Error kad udjem u WoW na kom pise 'Data/enUS/wowÔÇôupdateÔÇô17325: Cannot stream required archive data. Please check your internet connection.' Pokusao sam sve sto pise tamo na forumu i nista nije uspelo da resi problem. Morao sam da izbrisem ceo WoW i da krenem iz pocetka da skidam preko Minimal Downloader-a. I tu sam idalje imao probleme tipa predugo ulazi u WoW, predugo pise Connecting, pa posle toga kad udjem na char-a po 20 minuta ulazim u Stormwind, stoji onaj loading screen , gear se ucitava u nedogled, teksture ne rade itd. Pre ovog Error-a nisam imao nikakav problem i sve je brzo ucitavalo, bukvalno za minut mi skine celu regiju. U medjuvremenu meni poceo da se oseca iz napajanja neki miris paljevine pa sam ga cistio kompresorom i evo sad se ne oseca, ali svejedno ne smem da ostavim kompjuter upaljen ,za svaki slucaj. da mi se ne sprzi nesto dok nisam kod kuce i da skidam preko WoW torrenta. Dodatni problem je sto imam spor internet koji koristi troje ljudi iz kuce. Download mi se penje maksimum na 400kb/s pa bih skidao MoP sto godina preko torrent-a jer bih mogao da skidam samo preko noci kad nikom ne smeta. Kad sam doneo komp reinstalirao sam Windows jer sam idalje imao problem sa WoW-om. Jedini izlaz mi je taj Minimal Downloader, ali evo i posle reinstalacije Windows-a, IDALJE se sporo skida, tako da znam da nije do mog PC-a. Jel zna mozda neko resenje za ovaj Minimal Downloader ili cu morati da nabavim neki eksterni hard i da prebacim od drugara?
ako ti je jos dvoje troje ljudi na netu nije ni cudo sto je tako sporo, meni se u pocetku ucitavalo 2-3 minute samo one zone u koje ulazim prvi put, ostalo bez problema, najbolje probaj nekako preko frenda, ja sam inace sam na mojoj internet vezi, pa je velika razlika.
Ali i ranije je bilo troje ljudi na internetu pa nisam imao problem, pre nego sto sam dobio taj error.Meni je isto kao i tebi bilo pre nego sto se to desilo. Ja ciljam na to da su sad ovi veliki update-i pa im je zato server malo oslabio. Hvala na odgovoru :D.
Za taj stream data problem imas pisano tamo gde je minimal client objavljen... ja bi ti preporucio da pauziras nedelju dana i da skines ceo mop preko torrenta i da igras posle kao covek... niti cekas bilo sta nit ista... upalis i igras bez problema...
uradi ovo na svaki torent koji skidas da imas full speed
Ma resio sam problem tako sto sam pozajmio od drugara neki flash drive od 32gb i prebacio. Nisam bio u mogucnosti da skidam torrent da mi se ne zapali kompjuter tako da sam izabrao najmanje bolnu soluciju i sad igram k'o car :)
Ja sam skinuo prvo mop onu old verziju,udje normalno u wow i ukucam moj user i pw i odjednom izbaci da mora da se account convertuje,ja nasao na forumu objasnjenje medjutim to ne radi,sve sam probao ne radi,nakon toga skinem ja mop ovu verziju sa wod karakterima i tu mi isto to pokazuje za account,posle toga ja skinem catu i sednem da upalim wow izbaci mi ovo cannot stream archive data,pre toga jedno 3-4 meseca sam imao sve expanzije i potpuno normalno fakticki bez problema sam igrao wow najopustenije onako,i taj isti account kada probam da ukucam nece pa nece. Komp mi upaljen vec 3 noci za redom pokusavam da skinem neki barem sem wotlk-a da mogu da igram,ali mene nece pa to ti je :P Ajde neko ko zna pomoc hitno :D