1. Yeni bir oyun

Herkeze merhabalar serverda değil oyunda yeniyim indirmek için MissofP. pathc ini yükledim ama değişk paketler varmış bu konu ile ilgili yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler

2. En iyi çalışan, en kalabalık olan Lich King.
    MoP ve Cata'ya göre grafikleri daha basittir, buna karşın büyü ve yetenekler daha ayrıntılıdır, biraz daha çaba gerektirir.
    LK için Lordareon x1 olduğundan 80 olman en az 1 ayla 3 ay arası sürer, ama oyunu öğrenerek oynarsın, bundan da keyif alabilirsin.
    Icecrown XP çarpanı x7, meslek altın vs x5. Çok daha hızlı kasarsın, en çok 2 haftada 80 olursun. Icecrown'da üstü süper-über kişi sayısı çoktur. İlk 80 olduğundan epey ezerler.

İlk karaktere Hunter ve Paladin iyi olur. En çok açılan karakter Paladin olduğundan 80 olunca pek aranan olmazsın ama kasması gerçekten hızlıdır. Hunter'da Paladin kadar olmasa da kolay kasılır. Ayrıca Hunter'ı oynamasını öğrenirsen PvP ve PvE hepsinde en iyi olabilirsin.

Bir şey satanlarda mouse'la üzerine gelince çuval simgesi çıkıyorsa satış yapıyordur. Demirci örsü (anvil) simgesi çıkıyorsa hem satış hem tamirat yapabiliyordur. Bunun dışındaki üçgen biçimli ikonlar konuşmak içindir.

burada Dostum Kocabey biraz açıklamış bahsetmiş. Benim tavsiyem WOTLK patchinde Icecrown da başlaman. :) dilersen yardımcı olabilecek bir topluluğumuz da sözkonusu. Bekleriz :

http://forum.warmane.com/showthread.php?t=333091

3. Herkeze merhabalar serverda değil oyunda yeniyim indirmek için MissofP. pathc ini yükledim ama değişk paketler varmış bu konu ile ilgili yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler
    Keco'ya teşekkürler.

Warmane'de 3 tane genişleme paketi (expansion) oynatılıyor. En eskisi Wrath of the Lich King, sonra Cata. ve Mist of Pandaria.
    Warmane yöneticileri asıl önemi WotLK olana veriyorlar, en çok oyuncu da orada. Haliyle oynarken daha çok keyif alabilirsin.
    Cata biraz üvey evlat muamelesi görüyor, MoP az daha iyi. Ana sayfadaki oynayan kişi sayısından da bunu anlarsın.

Her paketi ayrı klasörlere açıp oynayabilirsin.

MoP için olan Frostwolf XP çarpanı (yani lvl atlama hızı) x7, Cata Neltharion ve WotLK Icecrown'da aynı şekilde 7 kat hızlı. Yeni başladıysan hızlı kasmak daha iyi olabilir.
    WotLK Lordaeron ise x1, Keco'nun paylaştığı mesajda aradaki farkı anlatmışım.

İki tane de Cata için Warsong ve LK için Blackrock diye anında 85 ve 80 lvl olduğun server var. Bunlarda sadece PvP yapıldığından oynaması farklıdır. Para, çanta, başlangıç silah ve zırh gibi bir çok şeyi bedava alırsın. Diğer oyuncuları öldürüp puanlar kazandıkça daha iyi üst baş alırsın. Yine Turnuvalar vs olur ama düello ve maçlar dışında yapacak iş yoktur.

4. zencipikacu's Avatar
    zencipikacu
    Guest
    The file "C:\Users\PC\Downloads\Wrath of the Lich King 3.3.5a\WoW.exe" is read only and cannot be overwritten. Please try installing to a different location. (ConflictManager::DeleteFile)
    napıcam gençler yardım lütfen
    Edited: June 13, 2016

5. \Wrath of the Lich King 3.3.5a\ klasörüne sağ tıkla salt okunur seçeneğini kaldırıp öyle dene bir de. veya klasörü Yerel disk D ye falan taşı.

bence icecrownda başlama. oynu öğrenmek ve içeriğin keyfini çıkarmak için Lordaeronda başla.hemen 80 olman sana birşey kazandırmaz aksine dezavantajı bile olur. Lordaeronda başla yavaş yavaş kas dungenonları yapmaya çalış meslek falan kas. bunları icecrownda da yapabilirsin tabi fakat bence Lordaeronda biraz oyna sonra istersen icecrowna geçersin yine.
    Edited: June 13, 2016

6. zencipikacu's Avatar
    zencipikacu
    Guest
    onu yaptım şimdi başka hata veriyor çıldırıcam bu ne ya catacaslym açılıyor oyuna girince dosyalarını bulamıyor catacasylm ınıda bu ne abi