Coook eskiden Molten wow da oynuyorduk. Biraz nostalji olsun geri donelim dedik. Fakat aklimizda sorular var. Forumda biraz gezindim fakat sorularima istedigim cevaplari bulamadim.
Wotlk oynamak istiyoruz. Hangi realmda Horde veya Alliance acmamizi tavsiye edersiniz su anda 3 realm var sadece 1 inde yogunluk gozukuyor. Genel olarak PVE oynamayi planliyoruz.
Coook eskiden Molten wow da oynuyorduk. Biraz nostalji olsun geri donelim dedik. Fakat aklimizda sorular var. Forumda biraz gezindim fakat sorularima istedigim cevaplari bulamadim.
Wotlk oynamak istiyoruz. Hangi realmda Horde veya Alliance acmamizi tavsiye edersiniz su anda 3 realm var sadece 1 inde yogunluk gozukuyor. Genel olarak PVE oynamayi planliyoruz.
Simdiden tesekkurler.
PvE icin realm: Lordaeron ve Icecrown
Instant level 80 pvp icin : Blackrock
Lordaeron x1 ve bis donate yok - Alliance veya Horde PvP oynamadin surece istedigin sec , progressive realm su an icin hala ICC , RS yoktur ve tabi Dunger Finder kapali ve bekleme suresi yok
Icecrown mid rate BiS(best in slot) donate var ve hesabin premium degilse beklemen gerekli ve epeyi uzun gidiyor
WolfPrince cevaplarin icin tesekkurler.
En kisa zamanda Icecrown Alliance veya Horde da basliyacagiz. Umarim guzel vakit gecirebilecegimiz bir guild bulup keyfimize keyif katariz :)
bana sorarsan pve istiyorsan icecrown serverinde aç eu guild ile oynarım sıkıntım yok lod ile bane almak amacım benim rs 25 hc falan kesmek derken alliancede güzel pve guildleri var tavsiye ederim hordede 1-2 tane Türk guildi var ama en son bildiğim bane aldılar sonrası ne oldu bilmiyorum oda forumdan gördüğüm kadarı ile içlerinde olmadığım için bilemiyorum yani. genede tercih sizin iyi oyunlar.
Merhaba, biz kısa sürede iyi işler başarmış ve ardından da bazı özel sebeplerden ve o dönemki ülke durumlarından dolayı oyunu bırakmış bir ekibiz. 10 gün gibi kısa bir sürede ICC 10 nm 12/12 yapmıştık.
Dilerseniz forum başlığından kontrol edip, dilerseniz aramıza katılabilirsiniz.
guildiniz yaklaşık 6 aylık açtığınız konudan anladığım kadarıyla ve sadece 35 kişi her birinizin 1 çarı var desemki bu imkansız , bu 12000 player li ve bir o kadar account lu bir server için az değil mi ? ben alliance de pve yapan türkler den oluşan bir guild çok az gördüm içlerinde pvpciler bile olmasına rağmen ve onlarda gün içinde 1-2 online ile oynuyorlar akşam saatinde 10-15 adam en yoğun dönemde bile zoru zoruna adam bulunuyor yada iptal ediliyor . bende alliance de pve oynama tercihi yaparak başladım ve sonra bu ''hatamı'' boşu boşuna coins harcayarak item alarak faction chance (taraf değiştirme) satın alarak horde ye geçerek ödedim anlayacağın baya zaman kaybı ve maddi zarar ettim verdiğim hatalı karar yüzünden ve bu zaman kaybı da az değildi sonuçta 6.4 full hale getirdiğim main karakterimdi baştan kasamazdım giden paraya yazık sağlam bir pve ortamı için yapacak bişey yok dedim katlandım gerçi baya küfrettim pve için alliance yi öneren arkadaşlara kusura bakmasınlar hak ettiler
guildiniz yaklaşık 6 aylık açtığınız konudan anladığım kadarıyla ve sadece 35 kişi her birinizin 1 çarı var desemki bu imkansız , bu 12000 player li ve bir o kadar account lu bir server için az değil mi ? ben alliance de pve yapan türkler den oluşan bir guild çok az gördüm içlerinde pvpciler bile olmasına rağmen ve onlarda gün içinde 1-2 online ile oynuyorlar akşam saatinde 10-15 adam en yoğun dönemde bile zoru zoruna adam bulunuyor yada iptal ediliyor . bende alliance de pve oynama tercihi yaparak başladım ve sonra bu ''hatamı'' boşu boşuna coins harcayarak item alarak faction chance (taraf değiştirme) satın alarak horde ye geçerek ödedim anlayacağın baya zaman kaybı ve maddi zarar ettim verdiğim hatalı karar yüzünden ve bu zaman kaybı da az değildi sonuçta 6.4 full hale getirdiğim main karakterimdi baştan kasamazdım giden paraya yazık sağlam bir pve ortamı için yapacak bişey yok dedim katlandım gerçi baya küfrettim pve için alliance yi öneren arkadaşlara kusura bakmasınlar hak ettiler
direk şuradan girecem konuya öneride bulunan arkadaşlara küfür ettim bayağı bir demene gerek yoktu madem fikir sordun buradaki arkadaşlar sana açıklama yapmışlar bunu istemek yada istememek senin elinde olan bir durum :) yani çıkıp diyorsunki kimseye öneride bulunmayın sonucunda küfür yersiniz hayırlı işler kardeş sana ozaman burada kimse kimseye daha görülmüş şey değil donate yap alliancede guild var pve yaparsın yada hordede guild var pve yaparsın dediğini hatırladığım bir konu yok ama tabiki bu senin hayal gücün ile birleşip böyle bişi çıkmaya neden olmuş :) iyi oyunlar mutlu oldugun yerde
bende direk burdan giriyorum senin nasıl biri olduğunu biliyorum , zahmet edip bilmediğin her ....... burnunu sokuyorsun ama sanırım biraz formdan düşmüşsün ordaki tonla kelimeden beyninim aldıklarını ayıklarsın her zaman , cımbızın bozulmuş yine ! üzülme senin için özetleyeyim : yalnış yönlendirilen bir oyuncunun durumu , pve de alliance hordeye göre yetersiz oyuncu ve ortama sahip olmasına rağmen taraflı yönlendirimiş , anlatılmak istenenlerin hepsi bu :)
sana iyi oyunlar diyemicem kusura bakma herkes hak ettiğini yaşar
zahmet edip düşünme boşver yorma o fındık beynini konunun senle alakası bile yokdu yalnış yönlendirme olayına girmediysen tabi ! kusura bakma forumdaki her 5 mesajdan biri senin neyi kovaladığını hedefinin ne olduğunu bilmiyorum inşallah yeteneğini görürlerde düşündüğün yere koyarlar seni ama yazdıklarının her birini takip edemem sonra bende insanım ömrüme yazık daha fazla yorma beni olurmu , sana böyle .............. seviyorum ama boş işler bunlar mumkünse muhattap olma benle yazdıklarımlada , bunu daha önce de yaptın yardımın olmuyor ! şimdiden teşekkürler ....
bende direk burdan giriyorum senin nasıl biri olduğunu biliyorum , zahmet edip bilmediğin her ....... burnunu sokuyorsun ama sanırım biraz formdan düşmüşsün ordaki tonla kelimeden beyninim aldıklarını ayıklarsın her zaman , cımbızın bozulmuş yine ! üzülme senin için özetleyeyim : yalnış yönlendirilen bir oyuncunun durumu , pve de alliance hordeye göre yetersiz oyuncu ve ortama sahip olmasına rağmen taraflı yönlendirimiş , anlatılmak istenenlerin hepsi bu :)
sana iyi oyunlar diyemicem kusura bakma herkes hak ettiğini yaşar
zahmet edip düşünme boşver yorma o fındık beynini konunun senle alakası bile yokdu yalnış yönlendirme olayına girmediysen tabi ! kusura bakma forumdaki her 5 mesajdan biri senin neyi kovaladığını hedefinin ne olduğunu bilmiyorum inşallah yeteneğini görürlerde düşündüğün yere koyarlar seni ama yazdıklarının her birini takip edemem sonra bende insanım ömrüme yazık daha fazla yorma beni olurmu , sana böyle .............. seviyorum ama boş işler bunlar mumkünse muhattap olma benle yazdıklarımlada , bunu daha önce de yaptın yardımın olmuyor ! şimdiden teşekkürler ....
Fındık kadar beynin ile başkalarının laflarını buraya yazmışsın sanırım cunku sende bunları yazacak kadar kapasite malesef olmadı biz yıllardır bu forumda post atıyoruz senin gibi işimize lazım olduğunda girdiğimiz yer değil insanlara bildiklerimizi aktarmaya çalışıyoruz oturup senin gibi her yazının altında tartışma ortamı yaratmak gibi bir amacımızda yok ama tabikide senin gibi beyin yoksulu insanlar bunu anlayacak kadar düşünce tarzına sahip değiller soru sormuşsun cevap almışssın sonra gelip burada ağlamışsın donate ise bir çok insan donate yapıyor senin kadar ağlayan da yok giden paraları için :) bu kadar aglayacaksan gelip bu tarz yerlerde oynama yada ağlama yazılara bundan sonraki yazacağın postlara cevap verme gereksimi bile duymayacağım nasıl olsa abilerine danışır yazarsın sen :)
şimdi sanada sallar defansif cooldown larını aç kardeşim
ya bende geri dönüş yaptımda alliance tarafında pve yapıyorum son 1 yıl içinde değişen durumu bilmiyorum burdan bakıyım dedim yine bu ayarsızın birine çattığını gördüm. neyin nesidir bilmem ne zaman görsem bunun yazıları içerik tepeden bakmalar abuk sabuk aşağılamalar terslemeler laf sokmalar bu şekilde yazılar yazıp sonrada insanlara yardım ettiğini sanan bişey bu
ya bende geri dönüş yaptımda alliance tarafında pve yapıyorum son 1 yıl içinde değişen durumu bilmiyorum burdan bakıyım dedim yine bu ayarsızın birine çattığını gördüm. neyin nesidir bilmem ne zaman görsem bunun yazıları içerik tepeden bakmalar abuk sabuk aşağılamalar terslemeler laf sokmalar bu şekilde yazılar yazıp sonrada insanlara yardım ettiğini sanan bişey bu
iyide kimseye zorla okutmuyoruz yazdırmıyoruz neyin kafasını yaşıyorsunuz siz 2 tane fındık kafalı forumda post bile yazmamış adam ona buna sataşmaktan başka birşey yaptığın yok zerre kadar oyun bilgisi olmayan adamlara bu oyunun %80'i biz öğrettik simdi s*ki kalkan gelip burada artistlik yapıyor bunuda anlamış değilim yani hayatında wow görmemiş insanlara oyun ögretirken neden ise sıkıntı yoktu oyunu ögrendiğini düşünenler forumda başladılar ona buna b*k atmaya yapmayın artık bu durumları :) sıkıldım yani sizin bu boş muhabbetlerinden bu konunun altına yazı yazacak diger fındık beyinli kişiyede diyorum sen cd lerini açsan bile bir iş yapamazsın o kadar eziksin yani.
Bide millete server önerirken lordaeronda pvp yokmuş gibi konuşmayın sadece 3s ölu ve oynayan çoğu oyuncu a-t de ün yapmış oyuncular arena kalitesi icecrowndaki nooblara göre cok yüksek siz raad olun donate de Yok dün başlayan adam benim kafama vurdu söz konusu da Yok