1. indiremiyorum

oyununun dowland sekmesine tikliyorum ve inmiyor 20 kere filan denedim hic birindede indirmedi yardim edebilecek varmi

2. expansiondan wrath of the lich king operation systemden windows seçip indireceksin. tabi bir de torrent programı lazım. bittorrent veya utorrent.

3. Eşlere bağlanıyor diyo ama kaldı indmiyor neden bilen var mıdır.

4. Eşlere bağlanıyor diyo ama kaldı indmiyor neden bilen var mıdır.
    Download sayfasında https://www.warmane.com/download
    Wrath of the Lich King ve Old yazan ikisi de şu an sorunsuz iniyor.
    Torrent programı olarak ne kullanıyorsun?

Ben qBittorrent tavsiye ederim
    www.qbittorrent.org
    Hem ücretsiz, hem reklamsızdır. Ayrıca kendi içersinde arama motoru da bulundurur.

Örneğin programda doğruca "3.3.5a" aratıyorum 10 ve üzeri seeder olan 5 tane farklı torrent buluyor.

Patch numarası 3.3.5a olduktan sonra her tür kopya ile bağlanabilirsin. Sadece oyunun klasöründe Data/enGB altındaki realmlist.wtf dosyasını Not defteri ile açıp içindekileri
    set realmlist logon.warmane.com
    ile değiştirmen yeterli olur.

Ek olarak: Kullandığın internet şirketi de torrent'i engelliyor olabilir.
    Bunun için imkanın varsa cep telefonundan ya da başka bir bağlantıdan indirmeyi dene, veya şurada VPN vs kullanarak engelleri aşma yolları anlatılmış, deneyebilirsin.
    Edited: March 8, 2021

5. Oyunu bittorrent web ile indirdim qbittorent denemedim. Browser tabanlı torentler ile indirebiliyorum ama pc ye kulu olanlar ile indiremiyorum bugun şirket bilgisyarında denedim aynı sonucu aldım torent dosyaları eşlere bağlanmıyor sadece eşlere bağlanılıyor diyor bekliyor, yardım için sağ ol.

6. Oyunu bittorrent web ile indirdim qbittorent denemedim. Browser tabanlı torentler ile indirebiliyorum ama pc ye kulu olanlar ile indiremiyorum bugun şirket bilgisyarında denedim aynı sonucu aldım torent dosyaları eşlere bağlanmıyor sadece eşlere bağlanılıyor diyor bekliyor, yardım için sağ ol.
    Eşlere bağlanmıyor diye yazdığı şey şu.
    Torrent mantığında seeder (tohumlayıcı) yani o dosyayı herkes indirsin diye dağıtanlar vardır, onlara bağlanamıyorum demek istiyor.
    Senin gibi indirmek isteyenlere de leecher (sömürücü) denir. Kullandığın program İngilizceden Türkçeye gördüğün isimlerle çevirmiş.

Ayrıca sen programı indirirken bir yandan da seeder olur ve dağıtırsın. Tabi indirme hızının 1/10'u gibi düşük düzeyde ayarlıdır ki hızını yavaşlatmasın diye. İndirme işi tümüyle bittiğinde de eğer listeden silmezsen seeder konumuna geçer ve sadece izin verdiğin hızda dağıtıcı haline gelirsin.

Bu seeder/leecher birbirlerini bulsunlar diye, yani eşleşsinler diye aynı bu Warmane'de farklı yerlerden bağlananların tek noktada buluşup oynaması gibi bir mantık işler. O an dağıtanlar, kullandıkları programlar sayesinde IP adreslerini ve neleri dağıttıklarını buralara bildirirler. İndirmek isteyenlerin kullandığı programlar da aynı yerler üzerinden hazır dağıtıcı bulur, karşılıklı bağlantılar kurulur ve o kişilerden dosyaları parça parça indirmeye başlarsın.

Bu torrent olayı şirketlerde internet hattını sömürüp asıl iş amaçlı kullananlara sıkıntı yarattığından "aklı olan" herkes torrent engellemeye çalışır. Ayrıca çok bilmiyorum ama Türk Telekom/Superonline/Türk net vs gibi servis sağlayıcı şirketlerin Güvenli İnternet diye özellikleri var, onlar da kesin torrent bağlantılarını engelliyor olmalılar.

Eğer internet bağlantının sahibi sen isen, Güvenli İnternet kullanıyorsan çık ve asla da katılma.

Bak yukarıda mesajımda "şurada" diye link verdiğim adreste şu yolları yazmış:
    -----------------------------------------------
    "Birçok İSS ve güvenlik duvarı (ofis, üniversite vb. yerlerdeki) temel engelleme yapar. Bu temel engelleme, torrentten gelen ilk bağlantıyı bloke eder. Bu sorunu aşmak için torrent bağlantısını telefonun internetine bağlanarak başlatabilirsiniz. Daha sonra yeniden ''engellenmiş'' kablosuz ağa bağlanarak torrenti indirmeye devam edebilirsiniz."
    "Çoğu zaman İSS'lerin uyguladığı tek engel DNS seviyesindedir. Eğer hiç DNS değiştirmediyseniz, varsayılan olarak İSS'inizin DNS numaralarını kullanıyorsunuzdur. Bunu kamuya açık bir DNS ile değiştirirseniz erişim sorununuzu çözeceksiniz.
    En çok kullanılan açık DNS'ler aşağıdadır:
    Google DNS: 8.8.8.8 | 8.8.4.4
    OpenDNS: 208.67.222.222 | 208.67.220.220
    Comodo DNS: 8.26.56.26 | 8.20.247.20
    DNS'inizi değiştirmek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.
    Windows: Ağ aygıtına gidin ve sağ tıklayın>Özellikler>IPv4 Özellikleri>burada DNS sunucularını değiştirin ve 'tamam'a tıklayın."
    "80 numaralı bağlantı noktasını kullanın (İnterneti yavaşlatır)
    Bazı İSS'ler, torrent uygulamaları tarafından kullanılan bağlantı noktalarını engelleyebilirler ve Seedbox için ödeme yapmak istemiyorsanız aynı fikri ücretsiz yoldan da yapabilirsiniz.
    80 numaralı bağlantı noktası(Port 80) tüm veri aktarımları için varsayılan bağlantı noktasıdır ve bu yüzden ağ yöneticileri tarafından asla engellenemez. Tek yapmanız gereken torrent uygulamanızı Port 80'i kullanacak şekilde ayarlamaktır.
    Uygulamanızın ağ tercihlerine gidin ve ''Rastgele Bağlantı Noktaları''nın işaretini kaldırın. Daha sonra Port 80'i bağlantı noktası olarak ayarlayın ve çalıştığını test edin. En son UPnP ve Nat-PNP'nin işaretlerini kaldırın. Hepsi bu kadar."
    Edited: March 10, 2021

7. bende de aynı problem olmuştu buradan deneyebilirsin
    http://51.159.35.140/Wrath%20of%20th...%20models).zip şuradan indirebilirsin direkt olarak <3