Arkadaşlar merhaba. Ben oyunda yeniyim ve bir şey sormak istiyorum. Bir itemin healer için mi dps için mi olduğuna nasıl karar vericem. Şuan ben fire mage oynuyorum ve bildiğim kadarıyla spell power ve crit itemlerini almam lazım fakat bazen bu itemlere need attığımda bunun heal itemi olduğunu söylüyorlar. Bunu nasıl ayırt ederim yardım eder misiniz?
Bunun için söyle bir seçenek var açıkcası fire mage pve 3.3.5 build yazarak bis itemlerine ve item seçeneklerine bakabilirsin zaman alır biraz ama araştırma sonuçları ile bulursun hem biss item listeni görürsün hemde ne kullanıp kullanamayacağını zaman ile anlarsın.
Arkadaşlar merhaba. Ben oyunda yeniyim ve bir şey sormak istiyorum. Bir itemin healer için mi dps için mi olduğuna nasıl karar vericem. Şuan ben fire mage oynuyorum ve bildiğim kadarıyla spell power ve crit itemlerini almam lazım fakat bazen bu itemlere need attığımda bunun heal itemi olduğunu söylüyorlar. Bunu nasıl ayırt ederim yardım eder misiniz?
Healer için mana regeneration ya da Spirit yazar. Özellikle trinket'larda ya da yüzüklerde mana regeneration, diğer tüm item'larda da spirit olur. Healer'ın aralıksız iyileştirmesi için mana'nın geri dolması çok önemlidir, her yana mana regen. ya da spirit olan item'lar doldururlar.
Item'da eğer defence, dodge, protection yazıyorsa asıl tank içindir. Tank değilsen, party'deki tank pass ya da greed diye seçmedikçe need seçme.
Onun dışında tüm item'lar DPS'dir. Ama tabi mesala hunter için mail + agility, rogue için leather + agility, paladin için plate str & attack power + crit rating, feral druid için leather agility & attack power + crit rating vs.. diye doğru zırh tipinde ve kullandığın talent ağacına göre seçim yapmalısın. Hunter olarak Shaman'a ait bir mail item'ı ya da rogue olarak balance druid'e uygun olanı asla seçmemelisin, hoş karşılanmaz.