1. Auction House Hakkında

Lordaeron'da Horde ve Alliance oynadım,Alliance tarafında bir item daha çabuk satılırken Horde'da bu iş daha zor.
    Bunun nedeni nedir? Biliyorum ki Horde'da daha fazla oyuncu var.Acaba şehirlerdeki auction houseler birbirinden farklılık mı gösteriyor?

2. Hayır farklılık yok şehirler arası koydugunuz itemlerde hangi sehirden bakarsanız bakın aynı itemi görebilirsiniz hordede daha yavaş gitmesinin sebebi daha çok player olduğu için ah de fiyat kırma prensibinden dolayı

3. Hangi tarafta daha fazla oyuncu varsa, pazardaki ürün oranı da o derece artıyor. Yani Alliance tarafındaki oyuncu sayısı Horde sayısına göre daha az ise oranlayacak olursak eğer Alliance tarafında bir ürün 4 adet bulabilecekken Horde tarafında bu oran 12 adet vardır. Eğer ürünlerin çabuk satılmasını istiyorsanız, pazar fiyatından daha ucuza koymayı deneyin. Örnek veriyorum [Cardinal ruby] piyasada 210-240 gold arasında gidiyorsa siz 190 gold dan koyun, kazancınız azalır ancak çabuk satılır.

4. Açıklamalar için teşekkürler böyle devam ederse Alliance'ye geçicem artık %2lik horde fazlası auction'da aleyhime yansıdığı gibi dungeonlara da çabuk bulma anlamında bir fayda yapmıyor