1. "Türk Guildleri" Başlığı Altındaki Guildlere Ulaşmak İmkansız

Arkadaşlara ne guild üyelerine ulaşabiliyorum ne discord kanallarına ne de aktifler mi değiller mi bu bilgiye ulaşabiliyorum.Aktif yazan guildlerin çoğu iptal olmuş sanırım.Aranızda herhangi bir türk guildine mensup arkadaşımız yok mu bizi de alsın.Yetim gibi geziyoruz oyunda Icecrowns' da oynuyoruz 2 arkadaşız.Şimdiden teşekkürler.... <3

2. O listede yazan guildlerin %99u çoktan patladı.
    Icecrown realminde bildiğim kadarıyla Alliance tarafında 2, Horde tarafında 1 adet TR guildi var.
    Kervan, Moria guildleri Alliance tarafında, Carantina guildi de Horde tarafındaydı en son.

3. Horde tarafında ATATURK ve Turk WOW guildleri de mevcut Carantina ya ilaveten.

4. kervan guild'ine girdim teşekkkürlerrr

5. Arkadaşlara ne guild üyelerine ulaşabiliyorum ne discord kanallarına ne de aktifler mi değiller mi bu bilgiye ulaşabiliyorum.Aktif yazan guildlerin çoğu iptal olmuş sanırım.Aranızda herhangi bir türk guildine mensup arkadaşımız yok mu bizi de alsın.Yetim gibi geziyoruz oyunda Icecrowns' da oynuyoruz 2 arkadaşız.Şimdiden teşekkürler.... <3
    Bu konuyla ilgileneceğim.

6. Arkadaşlar biz de oynuyoruz 6 kişi gamer district serveri kapandığı için bırakmıştık tekrar başlamaya karar verince buraya geçtik ama hala bir guild bulamadık kendimize. Üstelik global'de sürekli yazıyoruz Türk guild'i var mı diye ama hiç dönüş alamadık henüz :D