Az érdekelne, hogy Lordaeron indulásával (ami még nincs meghatározva, de kb. 2-3 hónap) tervezi-e magyar guild a megalakulását? Mivel mindkét oldalon szeretnék egy-egy karaktert, az hogy Hordás vagy éppen Allis a guild az nem számít. Ha lenne ilyen guild szívesen csatlakoznék a "kezdetektől".
A válaszokat köszöntem!
Bemásolnám nektek a Lordaeron realm - horda oldalán tevékenyked? aktív magyar klán bemutatóját :)
Main Cubes
"Mit is írhatnánk le kedves látogató, hogy képet nyerj, eme fantasztikus közösségr?l, amely túlnyúlik egy játékban m?köd? társaságon. Talán, hogy ismét értelmet nyert egy közösség tagjának lenni… Értelmet nyert a valós életünkben elveszettnek hitt emberi értékek élménye! Értelmet nyert a barátság, a megbecsülés, a tisztelet fogalma egy el?ítéletek nélküli világban. Értelmet nyert egy felh?tlen kikapcsolódás. Igen…. talán ezek a megfelel? szavak!
A klán „világnézete” egyszer? alapokon nyugszik: els? a család, második a munka és utána csak harmadik a játék! Sorainkban nem férnek meg az egymást nem tisztel?, parancsolgató, komplexusos, másokat kihasználó, „progress” játékosok, így id?vel ?k hamar kiszóródnak. A klán és a közösségünk nyugodt kikapcsolódása minden körülmények között els?dleges, így az öntörvény?, bomlasztó egyénekt?l rövid úton megválunk!
Klánunk igen vegyes összetétel?, mind a tagok életkorára és játéktechnikai tudására vonatkozóan. Közöttünk jól megférnek az ügyesebb tapasztaltabb játékosok és a kezd?k is.
Felmerül a kérdés, mely szabályoknak kell megfelelni? Egyszer?! Szeresd a játékot, kapcsolódj ki közöttünk és azonosulj a közösség eszméivel. ?
A Main Cubes klán „kapui” mindig nyitva állnak a jóérzés? magyar játékosok el?tt, akik ismerik a szabadid? és a kötöttségek nélküli kikapcsolódás, valamint a csapatjáték fogalmát.:)
Tisztelettel: Main Cubes klán tagjai"
Frissítés: 2024.11.13.
A klánnak jelenleg 850+ tagja van, így az adatok alapján a 3. legnagyobb hordás klán a Lorda szerveren. Átlag online 20-30 f? körül mozog, raid id?ben természetesen többen. 2 db Core raidünk van (Core1 - 12/12/8 hc - Vasárnap; Core 2 - 12/12/6 hc - Kedd). Ezen kívül hetente, igény szerint több más raid is megrendezésre kerül (pl: Icc10 12/12/11 hc. Szuper vezet?séggel, raid leaderekkel és közöséggel várják a veterán és a kezd? játékosokat is :)
Néhány év kihagyás után döntöttem úgy hogy ismét Wow-ozni kezdek. Úgy találtam, hogy ezen a szerveren elég sokan játszanak még és van 1x realm, ami kifejezetten tetszik. Bár az angol nyelv egyáltalán nem jelent gondot, de mégis jobbnak látnám magyar csapattal tölteni a szabadid?met. Alliance oldalon hoztam létre egy Atyagatya névre hallgató human paladint. Szívesen fogadok meghívót...
Sziasztok! Még a postom felkerülése napján (tegnap) sikerült is magyar céhet találnom az alliance oldalon, a Syndicate-t. Gondoltam leírom, hátha ezzel másoknak is segítek. Jó játékot mindenkinek!
Sziasztok. Több Facebook csoportban is jártam ahol nem tudtam érvényesülni. Mivel minden csoportban azt a választ kaptam hogy nem foglalkoznak a törtszerverekkel. "WoW-Warmane-Lich King -Hungary" csoportot azért is alapítottam hogy mindenki akki warmane-s otthonra találjon itt. :D