Zanima me da li je neko bio u slicnoj situaciji kao i ja ? Naime dobio sam perm bann razlog ''theft'', te objasnjenje da sam ukrao akaunt i poslao stvari na svoj .
Jedino sto mi pada na pamet jeste to da mi je rodjak dao svoj akaunt da farmam matsove od alhemije i to sam slao na svoj akaunt, mozda bih nekada i s njegovog akaunta nesto prodao od matsova sto sam naframao na AH i taj gold poslao.
Taj akaunt imam od 2017 godine, playeda na njemu bog zna koliko, vise likova koji su ured bis i sad bih ja koa sve to rizikovao zbog par hiljada golda vrijednosti sto sam sebi poslao ? Dok je istovremeno na akunut od rodjaka puna banka boe itema i golda sigurno 100-200k to naravno nisam slao, ako vec kradem valjda bih i to ukrao.
Ono sto me nervira jeste to sto se ponasaju kao da su nepogresivi, u prvom tiketu sam pitao sto sam ban dobio, napisali su da sam krao, u drugom tiketu sam napisao da nemam pojma o cemu se radi i bukvalno ih molim da mi daju vise informacija kako bih mogao da im objasnim, taj ticket je zatovren kao i svaki sljedeci bez ikakvog odgovora, nesto u sta si ulozio toliko truda, vremena, zivaca i ostalog nestane u sekundi bez da imas uopste priliku da znas zbog cega.
Da li postoji neki drugi način da objasnim svoju stiaciju, da li mogu nekome drugome da pišem vezano za svoj slučaj ?