1. Ne moga da se connectna kum survera sled Handshaking me dissconnectva svalih igrata ot zamunda versiqta 4.1.0 molq pomognete.

2. po princip Greymane be6e obqven za EU no za sega e v US za6toto spored Molten team nqmalo dostata4no dobra server sistema v EU koqto da poddyrja tolkova hora online .... no vse o6te tarsqt varianti v EU do kolkoto znam

a ina4e imate po 200 ms osnovno za6toto servera e FULL i ima opa6ka, a ne za6toto e v US.

Ne kazvam 4e ako go premestqt v EU laga nqma da e po-malko .... prosto kazvam 4e tova ne e osnovnata pri4ina za visokite ms i delay .

Probvai da igrae6 ve4er kym 2-3 4asyt kogato nqma opa6ki i v servera ima kym 3.5-4k choveka i ela mi kaji pak dali ima6 lag.

Ima dosta temi v "suggestions" da se namali populaciqta s cel nqmalqne na lag-a v pikovite 4asove ... moje6 da hodi6 tam izrazi6 syglasie ako ne ti se igrae na lag ... i da se nadqva6 razuma na nqkoi hora da naddelee nad al4nosta im ...
    sigurno shtoto amerikancite kihat mnoo pari za donate...ebi gi v evropeicite da si igraqt s lag...deto shte igraq 2-3 prez noshta po-hubu vobshte da ne igraq...da se nadqvame che v nqkoi sl1nchev den shte napravqt Neltherion na cata i shte go ostavqt v Eu...a i btw kav e problema americancite da igraqt na Deepholm...taka populaciqta na greymane shte padne s 1000 i nqma da ima problemi da namerqt host za realm s 3k

3. Coldgate's Avatar
    Coldgate
    Guest
    ne moga da se connectna kum survera sled handshaking me dissconnectva svalih igrata ot zamunda versiqta 4.1.0 molq pomognete.
    Теглете играта от сайта на Молтен другите са проблемни ..

4. sigurno shtoto amerikancite kihat mnoo pari za donate...ebi gi v evropeicite da si igraqt s lag...deto shte igraq 2-3 prez noshta po-hubu vobshte da ne igraq...da se nadqvame che v nqkoi sl1nchev den shte napravqt neltherion na cata i shte go ostavqt v eu...a i btw kav e problema americancite da igraqt na deepholm...taka populaciqta na greymane shte padne s 1000 i nqma da ima problemi da namerqt host za realm s 3k
    Американците играят на 100-180 ms средно, поне от тези които аз съм попитал, така че не си мисли, че и те не се оплакват.

5. imam versi 4.3.3 nqkoi da ima launchera za molte-wow ?

6. Американците играят на 100-180 ms средно, поне от тези които аз съм попитал, така че не си мисли, че и те не се оплакват.

Mi ok da go mqstat v eu nie da imame po 60 ms te pak da si imat 200...nvm az veche smenih servera ili pone dokato ne napravqt 1 Eu realm nqma da se varna

7. Coldgate's Avatar
    Coldgate
    Guest
    mi ok da go mqstat v eu nie da imame po 60 ms te pak da si imat 200...nvm az veche smenih servera ili pone dokato ne napravqt 1 eu realm nqma da se varna
    Ти какво не можеш да четеш ли ? Казвам ти че аз нямам грам лаг бе човек изобщо не е от сървара, всичко си е от кашоните ви ...

8. Izvinqvam se che ne pisha na kirilica, no sno6ti si preinstalirah windowsa i nqmam BG.. No kakto i da e vishte kakav problem mi izleze sled kato si izteglih nanovo Wow ot zamunda zlatniq torrent >

http://imageshack.us/photo/my-images/690/asqde.jpg/

Kakvo da pravq ?? :( Molq pomognete mi ;x

9. Coldgate's Avatar
    Coldgate
    Guest
    izvinqvam se che ne pisha na kirilica, no sno6ti si preinstalirah windowsa i nqmam bg.. No kakto i da e vishte kakav problem mi izleze sled kato si izteglih nanovo wow ot zamunda zlatniq torrent >

http://imageshack.us/photo/my-images/690/asqde.jpg/

kakvo da pravq ?? :( molq pomognete mi ;x
    Чети нагоре ....

10. WorldSoCold's Avatar
    WorldSoCold
    Guest
    фрост маг сам и ми се прецака елементала в смисъл тои си бие но аз не мога да го командвам и губя фреезето което ми е важно ,някакви идеи ??

11. bobzz's Avatar
    bobzz
    Guest

cataclysm/..

Кажете от къде си дръпна cataclysm... преди си я изтеглих от сайта,но сега този линк е не валиден и нз от къде да я изтегля плс помогнете..

12. zztop's Avatar
    zztop
    Guest

123

Проблемът ми е следният: Като вляза в играта не мога да каствам скиловете да удрям мобовете, дори не мога да релогна. А като тръгна да тичам само на мен ми го показва а всъщност героят ми стои на едно място. Изобщо нищо не мога да правя освен да пиша, и имената на всички NPC-та са ми "Unknown". Ако може някой да помогне? :(
    е един проблем, нещо, което имам игра клиент, той е руски и се налага да изтеглите на английски.след смяната на клиента всичко е наред

Преведено googlom

13. Аз си направих ДК и си го вдигнах до 61 лв.После ходя да си взимам куестовете от оная дупка ама там ги няма НПЦтата и мобовете:confused::confused:.Седи ми така и не се оправя вече 2 часа та и повече.Моля ве помогнете ми.:(:(:(

14. Моето не е точно проблем, но не ми се прави нова тема затова ще ви питам тук.
    Понеже съм нов паладин в сървъра искам да ви питам може ли да се спира каста на Pungent Blight при Festergut?
    Играя в Саргерас, ако има някакво значение.

15. Каста неможе да бъде спрян ... трябва да уживееш през магията ... успех!
    За повече информация говорете с Festergut: http://www.wowhead.com/npc=36626#article

First ... 78910111959109 ... Last