1. July 8, 2012  
    mam4e's Avatar
    mam4e
    Guest
    vaprosa mi e dali 6te ima pak ili ne zacepi ?

2. July 9, 2012  
    Ami na nqkoi igri padam do 35 FPS ponqkoga i se ose6ta, kato BF3... nad 40 ve4e ne moga da usetq razlika, no razbira se drugo si e da imash 60 FPS i 30 FPS, ima malko razlika.

Moje da si prav, chuval sam drugi hora s sushtiq problem. Az ne sam ot tqh za moq radost. Slusham che imali hubavi PC specifications i pak im padal FPSa, koeto e dosta stranno.
    на човешкото око са му необходими 24-26 fps за да успееш да видиш гладко и плавно движение с изчистени изображения. Всичко над тях (както и за разликата която говориш) се дължи на graphic engine-то на всяка игра.
    Най-лесно можеш да видиш че няма разлика ако играеш CS на 26 и 100-200-500 fps.
    В WoW е малко по-специфично... там fps-a не е константен и рязката промяна ката самата игра да 'забие' няколко frame-а...

и малко допълнително инфо, което може да се окаже полезно на някой....
    Cata зоните са вече с друг graphic engine и се зареждат по съвсем различен начин в кеша, което има доста проблеми с някой по-стари VGA... влизането и 'кесенето' в зоната ( без дори да въртиш камерата ) не създава проблеми , но при опит за движение всичко се омазва , видео картата 'забива', драйвъра се рестартира няколко пъти и целия комп умира...

@mam4e , НЕ

PM до Cairner през Юни ....

Originally Posted by LukaBozhich
    What about the transfer from WOTLK realms to Cataclysm ones ?

Regards,
    Luka Bozhich
    Sofia, Bulgaria
    Originally Posted by Cairner
    Hello LukaBozhich,

those transfers are now closed permanently.

Regards, Cairner

3. July 9, 2012  
    на човешкото око са му необходими 24-26 fps за да успееш да видиш гладко и плавно движение с изчистени изображения. Всичко над тях (както и за разликата която говориш) се дължи на graphic engine-то на всяка игра.
    Най-лесно можеш да видиш че няма разлика ако играеш CS на 26 и 100-200-500 fps.
    В WoW е малко по-специфично... там fps-a не е константен и рязката промяна ката самата игра да 'забие' няколко frame-а...
    "14 to 24 FPS which was enough for the sense of motion, but it was perceived as jerky motion." Da, do 30 FPS se vijda kato motion, no ne smooth motion. Ti me pita dali se vijda razlika mejdu 26 FPS i 100, dori ako se sravnqva 26 i 40. Otgovorat vse oshte e: da, 100% moje da se zabeleji razlika. "46 frames per second was the minimum: "anything less will strain the eye."" Az sam bil s Radeon 5450 na WoW i sega sam s Radeon 7970, razlikata e ogromna, zashtoto sega ne padam pod 60 FPS (zaradi refresh rate na monitora, inache shte stigne 120 FPS i nagore, bi trqbvalo) a predi sam bil sas okolo 25-30 i ponqkoga po dolo.

4. July 9, 2012  
    zeoN96's Avatar
    zeoN96
    Guest

Fps

При мене става въпрос за фпс, което от 50-60 пада на 5. Това ставаше само вечерта, когато компютъра за малко не прегряваше. През останалото време си беше наред. Сега, като включа компютъра след 2минути е на ръба да прегрей, не мога да си задържа ръката върху кутията за повече от 5секунди. Нямах думи като видях, че вентилатора на захранването не ми работеше... имах и надути кондензатори и реших, че или трябва да се смени вентилатора или цялото захранване. В момента е на ремонт, утре би трябвало да е готов и ще вида дали има промяна.

5. July 9, 2012  
    areynlol's Avatar
    areynlol
    Guest
    и аз имам проблем : / и той е че ми трябват да наспамя още поне 6 поста, докато мога да репортвам бъгове. Както и да е, просто казвам....

п.с.: .... + 1, вече са 5

6. chipimc's Avatar
    chipimc
    Guest
    Може ли някой да ми обясни подробно как точно да updateCataclysm до 4.0.6 ? Да ми даде линк към пачове, и да ми обясни кой файл къде да сложа. Мерси !

7. Може ли някой да ми обясни подробно как точно да updateCataclysm до 4.0.6 ? Да ми даде линк към пачове, и да ми обясни кой файл къде да сложа. Мерси !
    Изтегли версията от главния сайт на Molten.

8. Здравейте, появи ми се следния проблем - не ми показва какво луутвам, било то голд или итемите. От интерфейс менюто тикчето е сложено да го показва, от опцийте на чата също, махнах всички адони и изтрих чаче папката - все не го показва. На Катаклизъм сам. На други приятели в същия сървър им ги показва на тяхните игри. Значи от играта ще е...някакви идей от кой файл е проблема?

9. re0pru's Avatar
    re0pru
    Guest
    Здравейте, искам да попитам защо след като покривам препоръчителните изисквания на Cataclysm имам 15-20 fps в зоните без хора и 5-10 fps в зоните с хора?

Снимка от http://www.systemrequirementslab.com:: http://prikachi.com/images/581/5025581l.png
    Снимка от Video settings в играта: http://prikachi.com/images/615/5025615F.png
    Снимка на Fps-то ми в играта: http://prikachi.com/images/616/5025616D.png

Да отбележа, че машината ми е лаптоп. Мисля, че не е проблем, че съм от лаптоп, но щом си покривам препоръчителните изисквания е редно да ми върви с поне 40-50-60 fps. Много ми се иска да играя Cataclysm, защото тотално се отекчих от WoTLK.

Лека вечер. ;]

10. zeoN96's Avatar
    zeoN96
    Guest
    Направи всичко на low и ще видиш как ще ти фръкне ФПС-то.

11. re0pru's Avatar
    re0pru
    Guest
    Направи всичко на low и ще видиш как ще ти фръкне ФПС-то.
    Направих го и се покачи на 40-50 fps. Нещо друго, което може би ще покачи още fps-то ми?

12. Cybazaar's Avatar
    Cybazaar
    Guest
    Направих го и се покачи на 40-50 fps. Нещо друго, което може би ще покачи още fps-то ми?
    GameBooster -> http://www.iobit.com/gamebooster.html

Също така пробвай без Gladius.

13. xthunderbeast's Avatar
    xthunderbeast
    Guest

Disconnected from server

Здравейте, като пусна cata и си напиша името и паролата ми изписва Disconnected from server. Ако някой може да ми помогне да го оправя ще съм му много благодарен.

14. re0pru's Avatar
    re0pru
    Guest
    GameBooster -> http://www.iobit.com/gamebooster.html

Също така пробвай без Gladius.
    Изтеглих го и го пуснах. Отворих играта през софтуера, но fps не се покачи. Аз ли не правя нещо както трябва или...? Би ли ми обяснил какво точно трябва да направя след като отворя софтуера?

First ... 614151617182666116 ... Last