1. No Charges Remain???

Проблема е в един от героите ми(Rogue-85лв) в Neltharion,просто не мога да научавам и слагам никакви Глифове-No Charges Remain се появява всеки път при опит да науча някой.С другите си герои нямам такъв проблем. п.п.Пробвах с изстриването на кеша-никакъв ефект.Моля някой ако има идея как се оправя проблема да пише.Благодаря предварително!!!!

2. Здрасти, аз съм resto druid, вчера забелязах, че когато сме на арена по някакъв начин успявам да пускам нацърквачки на опонентите ни. Единия път беше Mage и си помислих " Той сигурно ми краде бъфовете" само че се случи и когато се бихме с/у dk и rogue. Започват да ме гонят и аз си пускам heal-ове и партньора ми го бие, бие и аз си му нареждам едни lifebloom, rejuv. etc и си го heal-вам и кръвта му не мърда :confused: ....
    На някой случвало ли му се е подобно нещо? Аз ли съм виновна, нещо грешно ли правя? Или пък да не би случайно dk да може да краде бъфове на cata?
    Мерси предварително :)

3. Висок ms

Здравейте искам да попитам не знам как е при вас но от няколко дена имам нереален лаг . Не е от ПЦ-то ми 6тото не е слабо а ms-a ми не пада под 2к . Моля Ви ако имате някакви препоръки пишете !!!! :)

4. re0pru's Avatar
    re0pru
    Guest
    Hora kato si napisha akaunta i parolata i vednaga me diskonektva...pi6e you have been diskonekted...... pacha mi e 4.3.4 molq pomosht :}
    Случайно да си пускал Launcher-a? Ако да, то тогава ще трябва да теглиш wow наново. Когато пуснеш Launcher-a играта автоматично се ъпдейтва с файловете нужни, за да играеш в blizzard, а до колкото чух, blizzard са направо така че да не можеш да играеш в private servers след ъпдейт от Launcher-a.

5. Cybazaar's Avatar
    Cybazaar
    Guest
    Здрасти, аз съм resto druid, вчера забелязах, че когато сме на арена по някакъв начин успявам да пускам нацърквачки на опонентите ни. Единия път беше Mage и си помислих " Той сигурно ми краде бъфовете" само че се случи и когато се бихме с/у dk и rogue. Започват да ме гонят и аз си пускам heal-ове и партньора ми го бие, бие и аз си му нареждам едни lifebloom, rejuv. etc и си го heal-вам и кръвта му не мърда :confused: ....
    На някой случвало ли му се е подобно нещо? Аз ли съм виновна, нещо грешно ли правя? Или пък да не би случайно dk да може да краде бъфове на cata?
    Мерси предварително :)
    Нацърквачки?
    О,о
    Така, ще ти изброя няколко неща, пък ти сама си прецени:
    Mage краде бъфове със Spellsteal
    Warrior премахва бъфове със Shield Slam
    Warrior намаля хеала със Mortal Strike
    Death Knight абзорбира хеал със Necrotic Strike
    Death Knight краде следващата каствана магия със Dark Simulacum
    Hunter премахва бъфове със Tranquilizing Shot
    Priest премахва бъфове с Mass Dispel
    Priest премахва бъфове с Dispel Magic и т.н.

В твоя случай, най-вероятно Mage и DK са ти откраднали магиите...

6. Проблема е в един от героите ми(rogue-85лв) в neltharion,просто не мога да научавам и слагам никакви Глифове-no charges remain се появява всеки път при опит да науча някой.С другите си герои нямам такъв проблем. п.п.Пробвах с изстриването на кеша-никакъв ефект.Моля някой ако има идея как се оправя проблема да пише.Благодаря предварително!!!!
    Никой ли не знае за този странен проблем???

7. Betrayer's Avatar
    Betrayer
    Guest
    Имам "малак проблем".
    Цъках си в греймара после казаха ,че ще го спират и го пратих да се мести във фрост волф,след 3-4 дена пишеше ,че още се праща(Tranferira) и пред няколко дена гледам ,че го няма никъде героя ми.
    Въпроса ми е кум кои да се обърна за този проблем ?

8. Cybazaar's Avatar
    Cybazaar
    Guest
    Имам "малак проблем".
    Цъках си в греймара после казаха ,че ще го спират и го пратих да се мести във фрост волф,след 3-4 дена пишеше ,че още се праща(Tranferira) и пред няколко дена гледам ,че го няма никъде героя ми.
    Въпроса ми е кум кои да се обърна за този проблем ?
    Не сериозно, предполагам, че ако майка ти те остави сам насред някой супермаркет ще се изгубиш и ще започнеш да плачеш. И не само ти, ами и всички останали, които задавате от глупави - по-глупави въпроси, преди да сте помислили малко или да сте се пробвали да се справите сами!

Отвори началната страница на форума -> Molten WoW Community Forum
    Отиди най-долу и ще видиш препратка наречена View Forum Leaders
    Какво става, като я натиснеш?
    Не може да бъде!!! Да не би да ти изкарва списък със имената на целият персонал?
    И ако помислиш малко, може би ще съумееш към кого да се обърнеш!?! Тъй като всеки си има дадена роля/позиция, дали сам ще се справиш да избереш подходящата?

Аман!

9. здравейте,имам проблем с Дк-то не мога да се телепортна през портала който е на горния етаж за да върна предпоследния куест.Забелязал съм,че не само при мен е така.Имате ли представа как се оправя това.

10. zlatkata's Avatar
    zlatkata
    Guest

Малко проблемче

Имам следният проблем.От 2 дена играя във Фростлулф реалма и не мога да лоотвам някои мобове , изписва ми "retrieving information" или изобсто не може да ми изкара прозорче с лоота.Питах играчи моят левел в същата териятория , но те нямат проблеми.Някакви идеи от къде може да е решението ?
    Имам подозрения , че може да е от самото копие на играта ,което свалих от този сайт.Благодаря.

11. lomakin's Avatar
    lomakin
    Guest
    Имам следния проблем. Вчера wow ми работеше перфектно, но днес като реших да пусна wow ми излязоха сумати ерори и в крайна сметка играта не може да се пусне . Не са трити никакви файлове, нито пък е updateван.Единствено съм играл, а днес играта не тръгва PLS помогнете
    ---------------------------------
    ТОВА Е ЕДНОТО Failed to open archive Data/wow-update-13164.MPQ. Missing or corrupted data.
    Unable to recover using data from the network. Please check your Internet connection and try again.

12. Betrayer's Avatar
    Betrayer
    Guest
    Не сериозно, предполагам, че ако майка ти те остави сам насред някой супермаркет ще се изгубиш и ще започнеш да плачеш. И не само ти, ами и всички останали, които задавате от глупави - по-глупави въпроси, преди да сте помислили малко или да сте се пробвали да се справите сами!

Отвори началната страница на форума -> Molten WoW Community Forum
    Отиди най-долу и ще видиш препратка наречена View Forum Leaders
    Какво става, като я натиснеш?
    Не може да бъде!!! Да не би да ти изкарва списък със имената на целият персонал?
    И ако помислиш малко, може би ще съумееш към кого да се обърнеш!?! Тъй като всеки си има дадена роля/позиция, дали сам ще се справиш да избереш подходящата?

Аман!
    na 21 si ama 6te si ostane6 jalak ;d i nz kak si re6il koi ima dadena poziciq/rolq/ i kakvo li o6te ne ^^ako si misli6 4e te cuftq v nqkoi forum po 24/7 - nqma da kazvam kato koi i da hateivam kato lud , no ty :]
    i kato si tolkva umen i znae6 rolqta na vseki vuv vsi4ko kaji na koi da pi6a za6toto sum "malko deto izgubeno v supermarketa" ^^.za6to samo po forumite go praite se praite na durveni filosofi ? ^^

13. Johndow's Avatar
    Johndow
    Guest
    4.1.0 ako si drupna OK li e sus survara ili trqbva da e po kusen patch (pitam shtot ot site-a mi svalq super bavno)

14. Здравейте,

Понеже съм нов във форума (в Молтен и в WoW, като цяло), не мога да се ориентирам къде има и дали има списък на гилдиите в различните сървъри?

Аз съм в DEATHWING (паладин, с идея за танк на 80 lv [LoserGuy]). Знам, че повечето ще кажат "не ти трябва българска гилдия", но поне докато стана 80, а и все пак сме Българи, искам да съм при някой, който ще ми обясни поне какво работи и как. Играл съм само на "пиратки" и не знам всички неща тук.

Та нека ако има такава тема, постнете линк тук. Ако ли не: След като има секция за България, направете някаква тема, която да стои най-отгоре и да има списък с БГ гилдиите в различните сървъри, за да се ориентират всички.

Хубава вечер :)

15. Peshexodeca's Avatar
    Peshexodeca
    Guest
    Всичко ми зарежда и точно преди да влезна да си направя герой ме дисконектва , направих си второ ацц и пробвах с него но пак по същия начин... някой да има идея както го оправя ?

First ... 917181920212969119 ... Last