1. prez denq e ok ama ve4er se bygva. i sa ne moa vleza.

2. От днес сутринта не мога да вляза. Изписва ми authentication failed и до там.Някой има ли идея защо става така?
    Това в бъг върху който работят в момента. Съветват да пробваш да логнеш с грешни данни и след това с реалните ти, но не знам дали помага.

3. owen4o's Avatar
    owen4o
    Guest
    Интересно искам да попитам има ли някакъв начин да се избегне тоя ерор при лог ин ? понеже аз се опитвам от поне 30-тина минути някой път ми искарва Authentication Eror някой път ми пише Sucess и до там .. дори не зарежда по нататък.

Опитах метод посочен по горе да напиша първо не реални ацц и парола и пак нищо не се получава.

И искам да попитам този ерор при всички ли се появява или само при определени хора защото е доста дразнещо и се чудя дали въобще ще мога да играя ?

4. ODPleven's Avatar
    ODPleven
    Guest
    Интересно искам да попитам има ли някакъв начин да се избегне тоя ерор при лог ин ? понеже аз се опитвам от поне 30-тина минути някой път ми искарва authentication eror някой път ми пише sucess и до там .. дори не зарежда по нататък.

Опитах метод посочен по горе да напиша първо не реални ацц и парола и пак нищо не се получава.

И искам да попитам този ерор при всички ли се появява или само при определени хора защото е доста дразнещо и се чудя дали въобще ще мога да играя ?

И при мен го има...Не си сам...

5. Интересно искам да попитам има ли някакъв начин да се избегне тоя ерор при лог ин ? понеже аз се опитвам от поне 30-тина минути някой път ми искарва Authentication Eror някой път ми пише Sucess и до там .. дори не зарежда по нататък.

Отговор на въпроса ти има на главната страница на Molten. По-точно в changelog.
    ▪ Fixed the 'Authentication Failed' issue
    * Note: Entries in ▪ grey color are new bug fixes and will be active only after the next scheduled restart.
    Ако имате проблем с английския, мога и да ги преведа.

6. Не е точно проблем,а просто питане. Пуснаха ли s10 в Уарсонг реалма? Твърде късно се прибирам и постоянно хващам опашки м/у 400-500 човека.. Ако някой може да ми отговори,ще съм много благодарен. :):)

7. Ако може някой да постне в BugTracker - а че липсва NPC Quartmaster Ozorg(http://www.wowhead.com/npc=28512). Няма го там където трябва да е на мен ми трябва за да си зема първият меч на ДК-то за да си завърша трансмог сета.

8. Това ви е проблема на всички!
    Чакате само някой друг да ви свърши работата...трябва да вземете нещата в свой ръце.Аз лично над 10 бъга за лока съм репортнал и други бъгнати неща в 4.3.4,а преди това да не говорим.Ако чакате на някой друг,никога няма да се оправи,а сега админите работят и имаме много по-голям шанс да оправят нещо,отколкото преди,така че почвайте да репортвате.

9. massacre123's Avatar
    massacre123
    Guest
    Някой може ли да ми обясни защо като вотват в сървара не ми дава точките от 3 дена си седя на 222 някой ако знае да помогне

10. Nqkoi moje li da reportne nqkolko skilla

Energetic Rocovery
    http://www.wowhead.com/spell=79152/energetic-recovery

skilla prosto ne dava energy gain probvax sys addonsi probvax i ot combat floating text sushto ne reducira 6% dmg

Ring of Frost
    http://www.wowhead.com/spell=82691/ring-of-frost

problema v toq skill e range trqbva da e 10 yard no e kym 50-60 moje i pove4e sushto neznam to4niq termin... no sled kato budesh zamruzen ot ringa sledvashtiq put trqbva da bude za malko vreme ot 8 secundi (no i tova e sburkano

11. Nqkoi moje li da reportne nqkolko skilla

Energetic Rocovery
    ....
    Ring of Frost
    .....
    ne6to ne si v 4as i dvete rabotqt.

12. Zealota's Avatar
    Zealota
    Guest

Хора трябва ми помощ

Някой може ли да ми каже от къде мога да сваля лаунчера за молтен

13. Aytcaudep's Avatar
    Aytcaudep
    Guest
    Zdraveite. Predi malko si napravix acount v servera na Molten. Obache iskam da igraq v realm Sargeras. A v realm list vijdal samo Warsong PVP. Mojete li da mi kajete kakvo trqbva da napravq za da vijdam i ostanalite realmove. Sas CATA 4.3.4 sam. Blagodarq

14. Понеже сайте и форума са се променили, преди имаше една кутия вътре със инсталация, сървърите и тн.
    Та сега не виждам от къде мога да видя сървърите?
    Във смисъл като:
    WOTLK:
    Lordearon x1
    Ragnaros x2
    и така нататак.. ако може някой да ми даде линк ако не съм го видял или пък да ми ги напише :(

=====================

Zdraveite. Predi malko si napravix acount v servera na Molten. Obache iskam da igraq v realm Sargeras. A v realm list vijdal samo Warsong PVP. Mojete li da mi kajete kakvo trqbva da napravq za da vijdam i ostanalite realmove. Sas CATA 4.3.4 sam. Blagodarq
    Имам същия проблем!

15. Понеже сайте и форума са се променили, преди имаше една кутия вътре със инсталация, сървърите и тн.
    Та сега не виждам от къде мога да видя сървърите?
    Във смисъл като:
    WOTLK:
    Lordearon x1
    Ragnaros x2
    и така нататак.. ако може някой да ми даде линк ако не съм го видял или пък да ми ги напише :(

=====================

Имам същия проблем!
    И двамата сте изтеглили 4.3.4. За момента само Warsong е на 4.3.4,другите реалмли са на 4.0.6. Когато всички бъгове (или по голямата част от тях) бъдат оправени,ще пуснат и другите реалми на 4.3.4. Но няма смисъл да теглите 4.0.6 ,защото ДА СЕ НАДЯВАМЕ в близкото бъдеще ще пачнат всичко на 4.3.4.

First ... 3139404142435191 ... Last