1. Loyall's Avatar
    Loyall
    Guest
    Къде например ? пробвах в Хонор холд и Стормуинд ... дори и някой магии от warlock trainera немога да train-a ...

2. Ами наистина не съм чувала за подобен проблем, пробвай при други трейнери например в даларан, ако пак не стане значи нещо не е наред с играта ти.

3. Loyall's Avatar
    Loyall
    Guest
    Еееее Мерси ... обиколих всичките градове и най накрая стана в Даларан .
    МЕРСИ МНОГО ОБИЧАМ ТЕ :d :d

4. Тъкмо щях да пиша да си провериш отметката "Available" дали ти е сложена на трейнера :) Е радвам се че стана, успех

5. victorya's Avatar
    victorya
    Guest
    Мммм направи си проверка на торент файла преди да инсталираш играта. Понякога, въпреки че показва, че е свален на 100 % в същност не е. Тогава инсталирай отново. Мисля, че проблема е някъде при инсталацията, торента от който си свалила първия път трябва да работи.

И между другото открих този коментар във форума относно твоя проблем
    is it normal that when i log in the first few times, i cant interact with the environment (charecters) their names dont come up и т.н. И един от модераторите е отговорил да рестартираш играта, че понякога не зацепва свалянето на тези данни от първия път.
    Разрови из тази тема, вероятно ще откриеш и други мнения по твоя проблем. Това, което ти копирах е на една от последните страници
    http://forum.molten-wow.com/showthre...42264&page=116
    благодаря ти за отговорите ве4е съм готова от тук вси4ко е ок http://bt.wrzru.com/details.php?id=84375

6. Ок, ще добавя и този линк в темата.

7. Съжалявам, но надали може да направим нещо от тук за теб. Трябва някак да си възстановиш мейла.

8. vencisan's Avatar
    vencisan
    Guest

проблем с реалмите

здравейте!
    преди една две години цъках в Саргерас, само че сега пак като пробвах ме сложи директно в Уарсонг и не иска да ме премести в саргерас!
    Когато съм в игра ми показва единствено Уарсонг Помощ!

9. Wreckin's Avatar
    Wreckin
    Guest
    Сигурно играта ти е с версия 4.3.4 - това обяснява защо ти се показва само Warsong - защото само той е ъпдейтнат то тази весия на играта . Изтегли си 4.0.6 и ще можеш да играеш в всички ката реалми без Warsong

10. vencisan's Avatar
    vencisan
    Guest
    а има ли начин да дедженърейтна сегашната ми версия да не тегля отново?

11. Death knight sam 76 level i v start pointa nqma nikvi npc-ta nito portali i nemojah da se mahna i sas EmuHackera se teleportnah do orgrimar i sled 1-2 min me bannaha zaradi shibanite bugove moje l ida mi kajete kolko vreme sam bannat ;za teleportvane s hack

12. Предполагам 30 дни и дано да ти е за урок да не ползваш хакове.
    Има толкова много варианти да се махнеш от зоната, за които не си помислил, така че хака не е оправдание. Можеше да помолиш някой да те summ например

13. Аз правех куестовете днес и също нямах никакъв проблем с тях.

14. Treeofforce's Avatar
    Treeofforce
    Guest
    Здравейте! Така може да е безсмислено, но ще попитам. Преди не зная колко време точно, но може би 2 години си бях изтрил един герой в Деадуинг реалма, та въпроса ми е имали някакъв вариант да се върне героят?

15. Някой има ли проблем при свързването със сървъра ?

First ... 3341424344455393 ... Last