1. June 7, 2013  
    ironbg's Avatar
    ironbg
    Guest
    Как да вдигна от 83 до 85 ниво като няма работещи куестове? (frostwolf)

2. June 7, 2013  
    Как да вдигна от 83 до 85 ниво като няма работещи куестове? (frostwolf)
    До колкото съм чувал, всички фармят мобове до 85 лвл. По принцип се правят всички възможни куестове в нортренд и след това правиш останалите куестове ,и като свършат ,останалото допълваш с мобове. Поне за момента така стоят нещата в катаклизма.

3. June 8, 2013  
    Събери от АХ илвл за да можеш да ходиш на рдф нормали.

4. June 8, 2013  

Log in server problem

Здр. Някой може ли да ми каже защо през деня нямам проблеми с влизането но като се появят позициите и не мога да влезна , минават позициите , избирам герой , зарежда и DISCONNECT пробвам да вляза вече 8 ми път и не става всеки път Disconnect така е от както играя тук (3-4 месеца).....

5. гадна работа е пиши на админите от екипа да видим какво ще отговорят , имал съм тоя проблем и незнам ка ксе оправи но явно много хора го имат и е неприятно да чакаш 1 час опашка и да те дисконектне и след това пак 1 час опашка смятай .... това маи трябва да им е с най голям преоритет ... играчите

6. Мерси за съвета Btw много си прав ! ;)

7. Fivegaming's Avatar
    Fivegaming
    Guest

Ftw

Zakle6ten sum v guilneas moje li gm da me tp v Ironforge? i sam online s geroq mi Symase

8. Zakle6ten sum v guilneas moje li gm da me tp v Ironforge? i sam online s geroq mi Symase
    Ползвай Unstuck от сайта.

9. venci300's Avatar
    venci300
    Guest
    HEI kak se opraviq tozi Bug http://www.youtube.com/watch?v=kVgl2J6Ysdc ???:(

10. dimchoo's Avatar
    dimchoo
    Guest
    Защо не преведоха арена поинц тая седмица ?

11. kaloian1234's Avatar
    kaloian1234
    Guest
    Пичове помагайте, не знам защо,но когато вляза в сървъра (играя на WOTLK Ragnaros реалм) и вляза с героя успявам да играя точно около 30 сек. - 1 минута и ме дискънектва. И това става постоянно.

12. Доколко помня куеста за брадвата искаше да имаш събрани 4ри неща. Потърси в куест лога си... Или може като цяло куеста да е бъгнат.

13. Nonstop drop

Постояно ме дропва... влизам в играта правя няколко крачки и дроп. Помислих че е от Адоните но съм без никви и пак ме дропва... влизам с др герои там не ме дропва ?? Кво да правя..някой може ли да ми помогне ? Пробвах няколко пъти опцията за УНСТИК ли бе и пак така !

14. Пичове помагайте, не знам защо,но когато вляза в сървъра (играя на wotlk ragnaros реалм) и вляза с героя успявам да играя точно около 30 сек. - 1 минута и ме дискънектва. И това става постоянно.
    и аз съм така в тоя 12х и не е от аддоните

15. stasity's Avatar
    stasity
    Guest

ot men li e

nqkoi znae li ot kakvo moje da e i kak se opravq.... kato se logna s acc nqmam realmlist-i koito znae molq neka pomogne :)

First ... 646545556575866106 ... Last