1. nqkoi znae li ot kakvo moje da e i kak se opravq.... Kato se logna s acc nqmam realmlist-i koito znae molq neka pomogne :)
    или ти е грешна версията на играта , или не си направил реалмлиста както трябва.

2. harmo's Avatar
    harmo
    Guest

help

Здравйте,

вчера бяхме в инса в силитус и дропна реалма. след 1-2 мин влязохме и на героя ми ДК каквото и да натисна от магийте дава "Can't use that ability while pacified".

може ли помощ, за да го оправя.

3. Zulkazz

pichowe ... toku shto sti naprawix dk ( Zulkazz v frostwolf ) stanax 60 lewel i tukmo da izpulnq posledniq quest portnax se w sgradata na dk-tata i wsichko izchezna nqma nikwi mobowe quest givera mi go nqma nqma kak da umra da se oprawi pomognete .. probwax s hs-to sus stuck komandata ot igrata s unstuck ot saita nishto ne stawa :(:(:(

4. pichowe ... Toku shto sti naprawix dk ( zulkazz v frostwolf ) stanax 60 lewel i tukmo da izpulnq posledniq quest portnax se w sgradata na dk-tata i wsichko izchezna nqma nikwi mobowe quest givera mi go nqma nqma kak da umra da se oprawi pomognete .. Probwax s hs-to sus stuck komandata ot igrata s unstuck ot saita nishto ne stawa :(:(:(
    Имаш 3 варианта :
    1.Тикет до ГМ и да изчакаш да ти го отворят.
    2. Триеш Дк-то и правиш ново.
    3. Намираш някой за дуеш(ънхоли) и се надяваш да те убие.

5. problem

Здрасти пичове. Днес си закупих 2 дагера от шопа, но вместо с vote точките, без да искам използвах donate coins. Видях, че ако до 24 часа репортнеш, че си се объркал и не си искал да купиш това, ще ти върнат точките. Искам да попитам някой преминавал ли е през тая процедура, и долу-горе колко време се чака за този тикет :)

6. Bigduckbaby's Avatar
    Bigduckbaby
    Guest

Disconnect

Imam sledniq problem.. kogato igraq Lich King postoqnno me disconnectva ot servera i ne znam kakvo da pravq ponqkoga vednaga shtom se logna ponqkoga sled 30-60 minuti.. shte sum blagodaren ako nqkoi mi pomogne

7. map700's Avatar
    map700
    Guest

DC

Проблемът ми е ,че мен или не ме пуска в играта или ме дисконектва след 5-10 секунди.Спрях аддоните но пак нещте, помагайте плс.

8. Смени си паролата.

9. Nickchou's Avatar
    Nickchou
    Guest
    Quartz-a не ми показва каста, който фокус таргета прави?!

10. July 7, 2013  

drunkmaster

Плс някои да ми каже имали начин да се фикс ггадния фпс проблем в рбг , единствено там ми забива понякога и даже компа ми забива както играта през това врееме, откачам в раид с 25 човека нямам проблем при 345345 спела аури и тнт а в шибано рбг с 10 човека немога 1 см да мрудна като почне

11. July 9, 2013  
    critsforhugs's Avatar
    critsforhugs
    Guest
    Почнах да дигам mage в Neltharion. Стигнах до 84ти левел, но след това не намирам работещи куести в Twilight Highlands и няма как да дигна 85ти. Някакви предложения?

12. July 9, 2013  
    Почнах да дигам mage в neltharion. Стигнах до 84ти левел, но след това не намирам работещи куести в twilight highlands и няма как да дигна 85ти. Някакви предложения?
    В момента единствения вариант е гринденето на моби и РДФ-та

13. Проблемът ми е ,че мен или не ме пуска в играта или ме дисконектва след 5-10 секунди.Спрях аддоните но пак нещте, помагайте плс.
    Това става когато чакаш на опашка повече от 1 минута ... и при мен се случва затова като логна сутринта ( или когато няма голяма опашка ) въобще не излизам :d

14. Argonas's Avatar
    Argonas
    Guest
    Здравейте!
    Някой знае ли как може да се мине quest-a Betrayal at tempest's reach, където трябва да убиеш Baron Ashbury, но той evade-ва всяка атака?

15. dekstop23's Avatar
    dekstop23
    Guest
    Хора, това нормално ли е... Имам да докладвам бъг и да ми каже, че ми трябват 20 мнения... Сега какво, трябва да спамя форума ли?:(

First ... 747555657585967107 ... Last