1. sosamata's Avatar
    sosamata
    Guest
    Привет на всички :) Нов съм тук и играя в Deathwing - забелязах, че има проблем с куеста: "A Few Good Gnomes" и по-точно липсва НПС-то: "Tread Sparknozzle", при който трябва да завърши куеста. Някакви идеи?

2. Привет на всички :) Нов съм тук и играя в deathwing - забелязах, че има проблем с куеста: "a few good gnomes" и по-точно липсва НПС-то: "tread sparknozzle", при който трябва да завърши куеста. Някакви идеи?

Пиши на ГМ-то той ще ти го мине !

3. Значи преди 3-4 дена купих Darkmoon card:Volcano от AH , сложих си я , всичко си беше наред ама оня ден влизам да поцъкам малко и какво да видя ... Darkmoon card:Volcano я няма ...Та чудя са дали на някой друг му се е случвало подобно нещо.Това става на Sargeras. :)

4. За такива неща се отваря ticket.

5. aligmea's Avatar
    aligmea
    Guest
    Имам проблем с куеста Call of Duty. Когато дойде кораба на него нямам никакви NPC-та. И после като стигна кракена нищо не става, кораба просто си продължава. И така не мога да започна куестовете от 80 lvl нагоре..

6. За такива неща се отваря ticket.

7. Как да си направя Action Bars да си пускам нещата от F1 F2 и т.нт?

8. Как да си направя Action Bars да си пускам нещата от F1 F2 и т.нт?
    Key Bindings в опциите.
    Търсиш дадения Action Bar и ребиндваш копчетата.

9. Hora sled kato klikna ikonata na wow mi izliza:
    ---------------------------
    Cannot stream required archive data. Please check the network connection.

tukno si q izteglih i mnogo mi se iska da igraq molq pomognete:(

10. Cata

@blago123

Blago,instalirai si igrata po opisaniq ot Zelta nachin i nqma da imash problemi . http://forum.molten-wow.com/showthread.php?t=201017 Uspeh !

11. Здравейте.. Когато се опитам да вляза в Ragnaros, изчаквам бая време, защото е full, и след като вляза и ме disconnect.. И после като се опитам да вляза пак, чакам още много и после пак ме disconnect.. Какво мога да направя за да не ме disconnect

12. negthorn's Avatar
    negthorn
    Guest
    Има един бъг, ама някакси не ми е възможно да го репортна. 'Щото нямам 20 поста .. :P
    Така де ...
    Катаклизъм 4.3.4, Neltharion... направил съм си един Undead Mage и хоп - пускам си да цъкам.
    Първата мисия се казва "the Shadow Grave" и трябва да се съберат 2 нещица от съответната гробница.
    Нещицата са си на място, интерактивни са, само че не loot-ват нищо ... опитах се да отхвърля и приема наново куеста, ама проблема не се решава. Ииии после има и нещо друго, дето незнам дали е точно бъг или к'вото и да е. За изпълнението на куеста, "дядката" дето ти го дава ти връчва и един досадник, който "знае пътя до там" (сякаш е хипер трудно да намериш сграда дето е до gz ти ...). Обаче, дори и след като отхвърлих куеста (единия от многото пъти), тоя пак продължи да ме следва... Нещо нередно ми се струва и в това...

Та... молбата ми е - ако има някой дето да може да submit-ва бъгове, да вземе да пише, щото явно не само аз се оплаквам. (има из QA тредовете един, който споменава за това, но го "порязват" със "Report it to bugtracker....")... линк към ония тред:

http://forum.molten-wow.com/showthre...t=shadow+grave

едит: сега се сещам че това може да се окаже и blocker за останалите куестове, щото дигнах 5-6 нива в пуцане на NPC-та и още не ми е изкочил нито един нов куест. Във WotLK на 6-ти левъл вече имах няколко изпълнени.

Здраве! И дано се случи някой да обърне внимание, че да става весело .... аз се върщам да пуцам скелети и прилепи.

13. Такива дребни бъгове, няма какво да ги репортваш :d 12х е, тоя бъг едва ли на някой ще му се занимава да го оправя.

14. This account has been terminated due to Staff/server disrespect-Че аз почти не влизам в профила си предния път ми спряха профила за няква реклама :(

15. Shizy's Avatar
    Shizy
    Guest

Проблем с акаунта ми

Значи,днеска играхме с мой приятел в молтен Neltharion и бяхме баннати за Power leveling

This account has been suspended for 4 Days due to Power leveling

Немога да разбера какво е това,ако може някой да помогне

First ... 1151596061626371111 ... Last