?£dv mindenki!
Annyira ??j vagyok, hogy m?®g csak most t?Âlt?Âm le a cata 4.3.4 -et! Ezelőtt m?®g soha nem is j?ítszottam cat?ín. Sőt eredetin sem! :/
Kicsit ?ítolvastam a f??rumot(nem mondom hogy mindent mert az?®rt ez a r?®sz ?®ppen el?®g hossz?? :) ) ?®s azt l?íttam, mindenki a Slow vagy moderated szintezős szerverekről besz?®l.
K?®rd?®sem az volna, mit jelent a slow? Az eredetihez k?®pest mennyi szorz??, mit jelent a moderated ?®s mit jelent amit m?®g sehol nem eml?¡tettek tal?ín, a ÔÇ×fastÔÇØ levelnig???
Mivel nem vagyok igaz?ín kocka ember de szeretek j?ítszani(m?ír ha időm engedi) a slow val??sz?¡nűleg biztos nagyon lass?? lenne nekem, mert az?®rt nem szeretn?®k f?®l ?®vig szintelgetni csak hogy lv80 -ig eljussak t?Âbbiről nem is besz?®lve! :) Anno nekem azon a bizonyos magyar szerver gyors fejlődős r?®sz?®n is 1 h?®t volt mire el?®rtem az lv80 -at m?®g 1 mire norm?ílis gs-t el?®rtem! :D Ellenben a karakterem j??l megismertem ?®s j?? heal lettem, de ez m?ís k?®rd?®s.
Sz??val mit jelentenek a megnevez?®sek szorz??kban, ?®s ?ítlagban mennyi idő ott el?®rni az lv85 -?Ât?
V?ílaszokat előre is k?Âsz?Ân?Âm.