1. DarkCookie's Avatar
    DarkCookie
    Guest
    пиша си паролата нормално с малки букви е,пробрах с големи и пак същото,дори си регнах друг ник същата работа :(

2. Можеш ли да се логнеш в сайта с тоя ник?

3. DarkCookie's Avatar
    DarkCookie
    Guest
    да мога и с 2та ника!! направо изтрих цялата папка WoW и тоя път е свалям от където е дадена в сайта на молтен,мин път е свалих от бг тракер

4. Здравейте !
    И аз имах проблема на DarkCookie.
    При мен във файла realmlist.wtf , който се намира в data/enUS , не пишеше set realmlist logon.molten-wow.com. Не можех и да го променя защото не бях махнал торента , т.е. продължавах да сийдвам.
    Така че махни си торента от програмата , промени set ....... и би трябвало да стане. При мен поне стана.

5. pichove az votevam i ne mi go otchita nqkva ideq kak da go opravq?

6. achiev

хора ползвам fake achievment адона на ката 4.3.4 обаче генерейтва ачийвмънт но немога да го линкна в чата като се опитам да го линкна и се едно нищо несам писал нищо някой имал ли е същия проблем и знае ли как се опрая? Мерси предварително

7. Пичове здравейте ! В тоя сървър съм от почти 4 години, но спрях през последните 2 да играя като цяло. През миналото лято влезнах в акаунта и видях че ми няма main героя(както и другите от другите реалмове) който ми беше пълен от към achievments и репутаци. писах на съпорта но нищо не съм получил все още. Въпроса ми е, може ли да ми върнат героя ?:)

8. Пичове здравейте ! В тоя сървър съм от почти 4 години, но спрях през последните 2 да играя като цяло. През миналото лято влезнах в акаунта и видях че ми няма main героя(както и другите от другите реалмове) който ми беше пълен от към achievments и репутаци. писах на съпорта но нищо не съм получил все още. Въпроса ми е, може ли да ми върнат героя ?:)
    1 път в годината трият неактивни герой,ти не си премиум,може да забравиш за героя :)

9. 1 път в годината трият неактивни герой,ти не си премиум,може да забравиш за героя :)
    Сериозно ? Фък ит.. мерси много за бързия отговор !
    А да попитам кой реалм е по добър в момента за катаклизъм ?

10. Всияките са на едно ниво,разликата е в ехп рейта, обаче Фростволф е нещо като тест риалм, всичко най-ново го слагат тук и след няколко седмици го пускат на останалите.

11. Мхм, щото мейн реалма ми беше Неутарион, еми освен да пробвам наново да си направя герой и да видя за кво става по реалма ;д
    Мерси !

12. enischo's Avatar
    enischo
    Guest
    Здравейте, имам следния проблем - когато тръгвам да се логвам в играта ми изписва " unable to connect. please try again later. if the problem persist contact blizzard bla bla... " а имам интернет, приличен, снощи играех без никакъв проблем, а тази сутрин хоп не ме пуска въобще. Странното е, че като се логна в нета на комшиите проблема изчезва и мога да вляза, но от моя рутер не може, а снощши можеше :^)

13. Здравейте, имам следния проблем - когато тръгвам да се логвам в играта ми изписва " unable to connect. please try again later. if the problem persist contact blizzard bla bla... " а имам интернет, приличен, снощи играех без никакъв проблем, а тази сутрин хоп не ме пуска въобще. Странното е, че като се логна в нета на комшиите проблема изчезва и мога да вляза, но от моя рутер не може, а снощши можеше :^)
    И аз съм така, вчера пробвах да вляза да направя някоя арена с един приятел и ку*ец. Стои си на connecting тая просототия и тва е. Не искам да си сменям ип-то понеже играя и в близзард а там ти иска да сменяш данни след като влезеш от друго ип. Някой да има идея как да го оправя? Изтрих cache смених реалмлиста и го върнах на същия нооо без никаква полза.

14. Здравейте. Искам да ви питам понеже отдавна не съм влизал да играя WoW, а в Молтен имам 2 акаунта. И преди време като съм играел съм вотвал за сървъра и в единия акаунт, който сега не използвам имам доста точки. Има ли някакъв начин да си ги прехвърля в акаунта, с който играя в момента ?

15. Куести

Здравейте искам да попитам има ли тема в която да видя куести в процес на фикс, че имам затруднение с едни моби в айскраун(Cultist Bombardier) да ги намеря не са там където ги показва на мапа, а и в сайта са на същотот място. Никой не се отзовава да каже дали ги има въобще.

First ... 2262707172737482122 ... Last