1. Salut, am si eu 2 intrebari:
    1 Nu au de gand sa mai puna un realm pvp pe LK, sau sa faca dinou instant 80?
    2 Am auzit ceva legat de un trade sistem, unde poti schimba gold cu coin sau poti schimba iteme.. este adevarat? si daca da cand se va pune acest sistem?

2. Daca cineva a mai patit... :)
    Am sa incerc sa fiu scurta si la obiect. :)

Am iesit din Orgrimar inn, am facut dreapta spre AH...si m-am trezit in GM island.
    Nota bene, nimic important de vazut acolo, o cladire goala, o mare fara pesti, nothing, nothing...
    Mentionez ca NU am initiat niciun contact cu vreun GM ca sa aiba motiv sa ma cheme acolo, ultima discutie cu un GM am avut-o in chat, cu luni in urma, si deasemenea, nu poate fi vorba nici de vreun penalty, (am plecat de acolo dupa 5 minute de "explorare", cu HS).

So...?
    Bug, sau are cineva vreo explicatie...? :)

3. Yacamuro's Avatar
    Yacamuro
    Guest

Salut

am luat ban acum 2 luni ca am facut reclama din greseala la un server privat , ma intrebase unu de un sv si am zis pe world ...
    Aveti idee cam ce ar trb sa fac ca sa imi stearga banu
    ?

4. am luat ban acum 2 luni ca am facut reclama din greseala la un server privat , ma intrebase unu de un sv si am zis pe world ...
    Aveti idee cam ce ar trb sa fac ca sa imi stearga banu
    ?
    Nu poti sa faci nimic, invata sa citesti regulile

5. Drainmyt's Avatar
    Drainmyt
    Guest
    Prin FACTION CHANGE pot sa ma schimb din Undead Male in Gnome Female ?

6. Prin FACTION CHANGE pot sa ma schimb din Undead Male in Gnome Female ?
    Daca gnomii pot fi clasa ta atunci da.

7. Drainmyt's Avatar
    Drainmyt
    Guest
    Daca gnomii pot fi clasa ta atunci da.
    Pai din Warlock Undead Male sa-l transform un Warlock Gnome Female :P , multumesc de raspuns! Nu imi afecteaza nici un item nimic si nu imi dispare nimic din baguri ... si in caz de am gold sa-mi cumpar mats ca raman fara gold pe urma .

8. Pai din Warlock Undead Male sa-l transform un Warlock Gnome Female :P , multumesc de raspuns! Nu imi afecteaza nici un item nimic si nu imi dispare nimic din baguri ... si in caz de am gold sa-mi cumpar mats ca raman fara gold pe urma .
    Singurele iteme pe care le schimba sunt itemele faction-specific, de exemplu daca ai mounturi de horde (gen mounturile raselor) o sa le schimbe in mounturi de alianta.

9. Care sunt cele mai bune profesi pt Undead-Warlock?
    Nu profesiile fac un caracter...

10. stie cineva pentru ret paladin mastery raiting si critical strike ca vreau sa fac reforge la iteme.

11. De-a lungul timpului am luat ban pe forumul asta pentru fel si fel de motive. Drama, rasism, instigare, insulte catre alti membri, insulte catre staff, propaganda, discriminare, spam, inappropriate content, abuz verbal, fel si fel de reguli la signature, etc, si sunt mandru de toate. Dar niciodata nu am luat pana acum ban pentru ca am postat primul intr-un thread. :))
    Sunt curios ce urmeaza.

12. salut

Ce are ba nene serverul de nu ma pot conecta pe nici un realm de LK?

First ... 35434445464755 ... Last