1. dragonpwn's Avatar
    dragonpwn
    Guest
    С /gquit стана. Мерси много за бързия отговор и помощта!!! Иначе не съм бил гилд лидер, а винаги като влезна само аз съм онлайн и затова реших да напусна.

2. Някой намерил ли е начин как да се измъкнем от Kezan? Последния куест не работи :(

3. Ако си сигурен, че не работи, правиш тикет до гм.

4. Написах , чаках го с часове и нищо...

5. Моето не е точно проблем, но само се чудя, или някой да го предложи на Молтен, защо точно 20 поста трябват за да се пише в bug tracker-а. Поне за премиумите да не е така.

Така де, въпроса ми остава. Малко е неуместен ама винаги ме е дразнило.

6. Tmaragorn's Avatar
    Tmaragorn
    Guest
    Моето не е точно проблем, но само се чудя, или някой да го предложи на Молтен, защо точно 20 поста трябват за да се пише в bug tracker-а. Поне за премиумите да не е така.

Така де, въпроса ми остава. Малко е неуместен ама винаги ме е дразнило.
    za da nedoide nqkoi koito neobicha molten i da naspami bug trackera a zashto premiumite go nqmat kato bonus neznam dai suggestion moje i da go udobrqt koi znae

7. Писах там ама ми се правят на остроумни. Ей за това ги мразя тия форуми..

8. MitkoFORking's Avatar
    MitkoFORking
    Guest

new one here

Здравейте, искам да попитам нещо свързано с инсталацията на играта и за да не създавам нов тред реших просто да напиша тук:

Става дума за следното. Изтеглих играта от посочения линк в сайта и съответно (става дума за Катаклизъм) се изтеглиха 4 части рар файл. Не мога да го отворя с демон туулз,а и не успях да намеря някакъв гайд за инсталация.

Обяснете моля ви какво да правя.

Мерси предварително.

9. Здравейте, искам да попитам нещо свързано с инсталацията на играта и за да не създавам нов тред реших просто да напиша тук:

Става дума за следното. Изтеглих играта от посочения линк в сайта и съответно (става дума за Катаклизъм) се изтеглиха 4 части рар файл. Не мога да го отворя с демон туулз,а и не успях да намеря някакъв гайд за инсталация.

Обяснете моля ви какво да правя.

Мерси предварително.
    разархивирай ги с някоя архивираща програма. Winrar например. След това следвай стъпките на инсталацията.

10. Какво му е Noblegarden-ското като нито вендори има, нито ачийвмънтите работят?

11. Slabo's Avatar
    Slabo
    Guest
    Каква версия използвате на under achiever? Свалих последната от curse, също за 3.5, но когато линкна не излиза текст.

12. Ето версии за 3.3.5
    Spoiler: Show
    http://wow.curseforge.com/addons/underachiever/files/

13. Slabo's Avatar
    Slabo
    Guest
    Не, не. За 4.3.4 става дума.

14. Играя в Deathwing въпроса ми е.. работи ли RDF ако съм сам и съм се записал сам за дънджънс, зашото чаках повече от 20 мин и никъде не ми намери група//

15. May 3, 2014  
    Абе някой забелязал ли е, че rogue със Bone-Link Fetish може да ти вкара 35k на 4500 resilience? Очевидно говоря за Cataclysm.

First ... 2464727374757684124 ... Last