1. May 16, 2014  
    А как мога да се унбанна ?

2. May 16, 2014  

3. May 16, 2014  
    Обаче незнам много добре английски и неразбирам какво пише там

4. May 16, 2014  

5. May 16, 2014  
    не там има
    Subject
    Information
    Ban Explanation
    на тез като написах одеве ми казва че съм използвал знаци които нетрябва пък
    като смених знаците пак нищо не се получи.

6. May 16, 2014  
    Няма да те ънбант 100% сигурно е! Просто ще ти кажат че отговорноста за акаунта е твоя и те не се виновни че приятеля ти, дядо ти или леля ти са ползва ли хак през твоя акаунт. Съвет - Направи си нов акаунт за 30 дена или потърси нова игра.

7. May 16, 2014  
    аве мои ко 30 дена няям и 1 бан от 1 година 1 път ползах и се отказах
    за 120 дена ме баннаха а този 1 бан ми беше в друг акаунт
    аз това неразбирам нямам 1 бан в тоз акаунт и ме банват за 120 дена куфф админ е това ?

8. May 16, 2014  
    аве мои ко 30 дена няям и 1 бан от 1 година 1 път ползах и се отказах
    за 120 дена ме баннаха а този 1 бан ми беше в друг акаунт
    аз това неразбирам нямам 1 бан в тоз акаунт и ме банват за 120 дена куфф админ е това ?
    Не знам какви глупости си вършил в акаунта си преди и сега а и не ме интересува, просто ти казах че няма да ти махнат или намалят бана.

9. May 16, 2014  

Бъг при влизане..

Хора искам да ви питам и ако може да ми помогнете някак си защото много ми се играе, но не мога .... :(

Така значи преди 4-5 месеца Молтена направиха ъпдейт и след него аз не мога да влезна в сървъра освен ако не използвам програма като CyberGhostVPN , Hotspot Shield и тем подобни. Без тези програми цъкам нали на реалма и веднага ме дискънектва, ако някой е имал този проблем и го е оправил или просто знае как да го оправя ще съм му много благодарен! :)

10. May 18, 2014  
    gevrekbg's Avatar
    gevrekbg
    Guest
    това нещо нормално ли е за молтен сървърите ?

11. May 18, 2014  
    mitkoludiq's Avatar
    mitkoludiq
    Guest
    Ползвайте още fly и speed хакове и плачете че ви банват ламери

12. May 19, 2014  
    Искам да попитам има ли някакъв начин от лоардерон да си прехвърля героя в деатуинг.

13. May 19, 2014  
    Не.
    Spoiler: Show
    filler textfiller textfiller textfiller textfiller text

14. May 20, 2014  

Арена точки

Вече 2ра седмица не получавам арена точки ! имам много игри и нз защо така .... писах на ГМ и той ми каза че не може да ми помогне с този проблем ??? какво става някой знае ли ?

15. May 20, 2014  

Грешка...

След като си направих Worgen и дигнах 15-ти левел и стигнах до една зона и ми даде следната грешка http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=bwy1400620254b.png ... и като се опитвам да вляза винаги ми я дава тази грешка :Х

First ... 2666747576777886126 ... Last