can sommmone tell me why when i type my account and password and i try to log in, tell's me login server down ? message me please thanks :)
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?p=2223484&t=130028&viewfull=1"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
can sommmone tell me why when i type my account and password and i try to log in, tell's me login server down ? message me please thanks :)
Ce v-ati mai schimbat numele nici nu mai stiu care sunteti :)
Ati testat pana acum realmul nou ?
This account has been suspended for 79 Days due to Avoiding the afk kick in battlegrounds
nu`i cam mult 80 de zile? pot face ceva sa reduc timpul?
Cred ca poti reduce timpul cu vote points/coins, da nu sunt sigur, nu am avut niciodata nevoie.
Ti-l poti reduce cu points/coins doar daca esti banat de sentinel si nu de gm.
Sarth asta nu-i Sarthariel pe care-l stii tu. :)
Udo joaca pe official.
Am incercat sa ma re-apuc de WoW dar n-am putut, it's so 2010. Dota 2 ramane.
Salut , vreau sa ma reapuc de wow pe lk , si eram curios dintre cele 3 realmuri unde gasesc cea mai buna guilda pve si care e asta . Also , cati bosi sunt in icc , ulduar etc , adica cam cum sta la pve moltenu ?
Mersi .
Daca ai la dispozitie timpul necesar, banuiesc ca Lordaeron, cel 1x. Si eu vreau sa reincep pe WotLK, insa voi astepta pana maine dupa lucrarile de mentenanta, in cadrul carora, conform stirii postate astazi ar rezolva cu lagul de pe realmurile de 3.3.5. Ti-am zis asta ca sa nu te sperii vazand fluctuatiile de ping. Sa lasi mesaj p-aici cu ce decizi, poate aterizez pe acelasi realm. Seara faina !
Spoiler:Show
Seph hai sa testam MOP, ce zici ? :)
Eu am intrat am facut vreo 50 quests in pandaria, pana acum merge belea ! :cool:
Am eu de gand sa infiintez una pe alianta..mai vb noi pe joc si vedem daca avem cu cine
as dori sa aflu daca cumparand hearth of the aspects il voi putea folosi pe toate cracterele (deoare ce la winged guardian scrie clar ca nu este account wide) si ma intrebam daca restu mounturilor sunt account wide si daca da cum se pot folosi pe cata din moment ce nu exista mount share-ul ca pe mop
Hello TheNorthFace,
Serverele de Cataclysm nu dispun de Account-wide feature, cumparand Heart of the Aspects il vei putea folosi doar pe un singur character.
mersi mult :)
dar in cazul asta am o nedumerire...ce vrea sa spuna la winged guardian cu acea specificatie?