Имам проблем умрял съм и не мога да ползвам repop и unstuck щото падам искам GM да ме съживи за да мога да продължа да си играя
'); document.write(''); var yuipath = 'clientscript/yui'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = false; } else // Load Rest of YUI remotely (where possible) { var yuipath = 'https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/yui/2.9.0/build'; var yuicombopath = ''; var remoteyui = true; if (!yuicombopath) { document.write(''); } } var SESSIONURL = ""; var SECURITYTOKEN = "guest"; var IMGDIR_MISC = "warmane/misc"; var IMGDIR_BUTTON = "warmane/buttons"; var vb_disable_ajax = parseInt("0", 10); var SIMPLEVERSION = "422"; var BBURL = "https://forum.warmane.com"; var LOGGEDIN = 0 > 0 ? true : false; var THIS_SCRIPT = "showthread"; var RELPATH = "showthread.php?p=2326498&t=120936&viewfull=1"; var PATHS = { forum : "", cms : "", blog : "" }; var AJAXBASEURL = "https://forum.warmane.com/"; var CoTTooltips = { rename: true, icons: false, iconsize: 15, qualitycolor: true, overridecolor: { spells: '#839309', items: '', npcs: '#fff', objects: '#fff', quests: '#ffb100', achievements: '#fff' } }; // -->
Имам проблем умрял съм и не мога да ползвам repop и unstuck щото падам искам GM да ме съживи за да мога да продължа да си играя
Направих си герой във МОР, от както направих левел 16 се опитвам да вляза в батълграунд, но уви не ми намира, чакал съм с часове. Посъветваха ме да си направя нов герой, но изобщо не ми допада това, някакви идеи ?
П.С. Ако вече е отговорено на този въпрос в темата, не го намирам, прекалено много страници са, благодаря предварително
Хора от 1 седмица се опитвам по някакъв начин да си върна акаунта който ми е откраднат какво да правя към кого да се обърна. Имам цялата нужна информация за да докажа, че акаунта е мой. Моля ви помогнете ми.
Имам проблем с куестовте, когато правя куест и го Track-вам, нито на map-a нито на minimap-а имам тези сини зони, в които трябва да убивам дадените units ? Имам тикче на Track Quests POI's и всичко, но на нито един от последните 50 куеста нямах тези сини зони, в които да трябва да търся или убивам нешо за кеуста, което го прави невероятно трудно... :( Моля някой да помогне!!
Да попитам когато сменям фракцията да кажем съм Човек Алианса мога ли да се преместя и да стана Елф от хордите!?
Спазва се съотношението Раса/Клас, точно като при създаването на нов герой. Щом класа който играеш позволява да бъде от расата на Елфите, тогава ДА, можеш.
Ясно Паладин съм значи пре спокойно мога да си стана елф благодаря..Преди малко гледах едни клипове и там май можех и името да си сменя това тука става ли или трябва допълнителни воте точки да давам?И друг въпрос имам снимка приема ли се за доказателство от гейм мастърите?
Какви доказателства? Смисъл какво искаш да доказваш?
Иначе при смяна на фракцията може да сменяш име, раса(трябва класа ти да я поддържа), коса там лице и т.н. :) Т.е можеш да.
здрасти искам да репортна бъгче на хънтара труешот аурата не бачка гледах да видя дали просто на мен не се виждал но и на другите играчи също я няма а и бонуса от аурата не го получавам за това моля ако е възможно да погледнете
:)
Hello i want to report a bug on hunter Trueshot aura don't work i was watching on other players but they don't have it too ... so please if is possible admins to see for that :)
Абе с един правихме дуел за акаунт съгласи се първо ма после като естествено го пре***ах не са е вясвал веднага излезе хем и смидетел имах един умрял г*з там..Та имам снимка като се съгласява ама май не се води като доказателство до колкото разбрах..А иначе мерси за отговора за сменяне на фращцията още малко остана..:d