nubseeker да беше прочел. След това направих ново ацц - и опитвам с него да влезна - пак същия проблем - не ми дава. Също така не ми дава да си ресна името ( паролата даде ). Като пробвам да регна акаунт от моя емайл пише, че вече има регнат ацц на този емайл - като пробвам да ресна името ми пише, че няма... не знам. И няма как да пиша на съпорта щото не мога да влезна в сайта. Тука писах на някав фен преди 2 дена админ ли е къв е не знам, обаче .. х*й ..нкой не отговаря.
При мен има друг проблем. Постоянно ме дискънектва, ако искам да направя нещо изискващо мааалко повече сървърна мощ, като влизане в БГ, райд, ah...
Докато си фармя и куествам нямам проблеми или почти нямам проблеми. Пак се случва да зависне, но рядко.
Въпроса ми е дали това е от интернета ми или е някакво състояние на сървъра. Защото по принцип съм pvp ориентиран, но като не мога да вляза в БГ и става малко безмислена играта за мен...
здравейте на сички имам следния проблем бяхси напражил 2 степ Google Удостоверител но вчера сам истрил програмата дет ми дава кода сега немога да вляза в аканта си. Кво мога да направя за да си махна 2 степа. много ви благодаря предварително.
Добър ден днес влязох за първи път от 3-4 дена с акаунта си и какво да видя акаунта ми е отстранен за треидинг на акаунти а никога не съм правил текова нещо от моя акаунт и днес говорих с мои приятели които играем в един клуб енерджи в моя град и техните акаунти също какво трябва да направя ако ще ме баннват искам да ми дадът доказателства ,че съм направил нещо а всъщност не съм треидвал никога.Поздрави
момчета и момичета до кога в батал граундите ще има този проблем war vs hunter не може да ми каства с един удар 1/3 от кръвта това е свинщина знам че е писано по темата но мисля че е време да се вземе под внимание вече в бг-та всички са war и ние другите какво спираме да играем айде поемете нещата и го фикснете до кога да се чака
Имам нужда от малко помощ. Почнах да дигам Лорген друид ама се запънах на 1 куест Endgame пред последен е от поредицата и не работи ако някои може да ми каже как да го мина ако може , че без него не мога да се махна от земята на вълците
не може да се играе така това е прекалено хора оправете го не е истина това
Точно в българския раздел ще влизат да ти четат исканията.
Аз не виждам проблеми през вивакомски интернет по телефонната линия. Проблемът е при теб, не в сървъра.
Zdraveite! Vchera umrqh v Borean Tundra na edin ot tezi letqshti krugove i nemojeh da stigna do tam za da se sujivq. Sega kato vzenza vinagi me puska v centura na Borean. Pisah na GM-to no nishto i nevijdam dori i Spirit Healer ;(
Zdraveite! Vchera umrqh v Borean Tundra na edin ot tezi letqshti krugove i nemojeh da stigna do tam za da se sujivq. Sega kato vzenza vinagi me puska v centura na Borean. Pisah na GM-to no nishto i nevijdam dori i Spirit Healer ;(
Влезни в http://warmane.com -> My Account -> Store -> Твоят сървър -> Твоят герой -> Select currency - Free -> Character Unstuck
И си готов. :) (или поне би трябвало)
zdraveite maniqci :) imam 1 malko problem4e i ot nekolko dena se my4a kato gre6en dqvol i nemoga da go opravq ili po to4no ne znam kak da go opravq za tova 6te pitam.Zna4i regvam se v saita i si4ko e to4no,potvyrjdavam akaunta ot emaila i e OK.svalih versiqta na igrata 4.3.4. za cataclysm i kato se opitam da se logna ne mi dava " Information is not Valid" mi izpisva a imeto i pasa mi sa to4no taka.Zabelqzah 4e pri regvaneto na akkaunta nikade ne me pita v koi sarvar iskam da e.Taka 4e ako nqkoi znae kak da se opravq da kazva :) 6te sam mnogo blagodaren
zdraveite maniqci :) imam 1 malko problem4e i ot nekolko dena se my4a kato gre6en dqvol i nemoga da go opravq ili po to4no ne znam kak da go opravq za tova 6te pitam.Zna4i regvam se v saita i si4ko e to4no,potvyrjdavam akaunta ot emaila i e OK.svalih versiqta na igrata 4.3.4. za cataclysm i kato se opitam da se logna ne mi dava " Information is not Valid" mi izpisva a imeto i pasa mi sa to4no taka.Zabelqzah 4e pri regvaneto na akkaunta nikade ne me pita v koi sarvar iskam da e.Taka 4e ako nqkoi znae kak da se opravq da kazva :) 6te sam mnogo blagodaren
Провери си realm list-а дали е правилен. Трябва да е написано вътре set realmlist logon.warmane.com