1. nubseeker да беше прочел. След това направих ново ацц - и опитвам с него да влезна - пак същия проблем - не ми дава. Също така не ми дава да си ресна името ( паролата даде ). Като пробвам да регна акаунт от моя емайл пише, че вече има регнат ацц на този емайл - като пробвам да ресна името ми пише, че няма... не знам. И няма как да пиша на съпорта щото не мога да влезна в сайта. Тука писах на някав фен преди 2 дена админ ли е къв е не знам, обаче .. х*й ..нкой не отговаря.

2. А също така... Като опитам да си ресна името ( Username ) ми праща email за сменяне на паролата ... Баси загубената история

3. При мен има друг проблем. Постоянно ме дискънектва, ако искам да направя нещо изискващо мааалко повече сървърна мощ, като влизане в БГ, райд, ah...
    Докато си фармя и куествам нямам проблеми или почти нямам проблеми. Пак се случва да зависне, но рядко.

Въпроса ми е дали това е от интернета ми или е някакво състояние на сървъра. Защото по принцип съм pvp ориентиран, но като не мога да вляза в БГ и става малко безмислена играта за мен...

4. акант

здравейте на сички имам следния проблем бяхси напражил 2 степ Google Удостоверител но вчера сам истрил програмата дет ми дава кода сега немога да вляза в аканта си. Кво мога да направя за да си махна 2 степа. много ви благодаря предварително.

5. Спряха ми моя акаунт и на приятелите ми по

Добър ден днес влязох за първи път от 3-4 дена с акаунта си и какво да видя акаунта ми е отстранен за треидинг на акаунти а никога не съм правил текова нещо от моя акаунт и днес говорих с мои приятели които играем в един клуб енерджи в моя град и техните акаунти също какво трябва да направя ако ще ме баннват искам да ми дадът доказателства ,че съм направил нещо а всъщност не съм треидвал никога.Поздрави

6. момчета и момичета до кога в батал граундите ще има този проблем war vs hunter не може да ми каства с един удар 1/3 от кръвта това е свинщина знам че е писано по темата но мисля че е време да се вземе под внимание вече в бг-та всички са war и ние другите какво спираме да играем айде поемете нещата и го фикснете до кога да се чака

7. не може да се играе така това е прекалено хора оправете го не е истина това

8. Знаете ли кога ще пуснат WoD реалм ?

9. хелп

Имам нужда от малко помощ. Почнах да дигам Лорген друид ама се запънах на 1 куест Endgame пред последен е от поредицата и не работи ако някои може да ми каже как да го мина ако може , че без него не мога да се махна от земята на вълците

10. Знаете ли кога ще пуснат wod реалм ?
    Има си devlog на главната страница. Чети го.

не може да се играе така това е прекалено хора оправете го не е истина това
    Точно в българския раздел ще влизат да ти четат исканията.
    Аз не виждам проблеми през вивакомски интернет по телефонната линия. Проблемът е при теб, не в сървъра.

11. Zdraveite! Vchera umrqh v Borean Tundra na edin ot tezi letqshti krugove i nemojeh da stigna do tam za da se sujivq. Sega kato vzenza vinagi me puska v centura na Borean. Pisah na GM-to no nishto i nevijdam dori i Spirit Healer ;(
    Edited: April 14, 2015

12. Zdraveite! Vchera umrqh v Borean Tundra na edin ot tezi letqshti krugove i nemojeh da stigna do tam za da se sujivq. Sega kato vzenza vinagi me puska v centura na Borean. Pisah na GM-to no nishto i nevijdam dori i Spirit Healer ;(
    Влезни в http://warmane.com -> My Account -> Store -> Твоят сървър -> Твоят герой -> Select currency - Free -> Character Unstuck
    И си готов. :) (или поне би трябвало)

13. zdraveite maniqci :) imam 1 malko problem4e i ot nekolko dena se my4a kato gre6en dqvol i nemoga da go opravq ili po to4no ne znam kak da go opravq za tova 6te pitam.Zna4i regvam se v saita i si4ko e to4no,potvyrjdavam akaunta ot emaila i e OK.svalih versiqta na igrata 4.3.4. za cataclysm i kato se opitam da se logna ne mi dava " Information is not Valid" mi izpisva a imeto i pasa mi sa to4no taka.Zabelqzah 4e pri regvaneto na akkaunta nikade ne me pita v koi sarvar iskam da e.Taka 4e ako nqkoi znae kak da se opravq da kazva :) 6te sam mnogo blagodaren

14. zdraveite maniqci :) imam 1 malko problem4e i ot nekolko dena se my4a kato gre6en dqvol i nemoga da go opravq ili po to4no ne znam kak da go opravq za tova 6te pitam.Zna4i regvam se v saita i si4ko e to4no,potvyrjdavam akaunta ot emaila i e OK.svalih versiqta na igrata 4.3.4. za cataclysm i kato se opitam da se logna ne mi dava " Information is not Valid" mi izpisva a imeto i pasa mi sa to4no taka.Zabelqzah 4e pri regvaneto na akkaunta nikade ne me pita v koi sarvar iskam da e.Taka 4e ako nqkoi znae kak da se opravq da kazva :) 6te sam mnogo blagodaren
    Провери си realm list-а дали е правилен. Трябва да е написано вътре set realmlist logon.warmane.com

15. Realm lista si e to4no kakto trqbva da si byde no vse o6te mi dava 4e informaciqta e nevalidna :( drugi predlojeniq

First ... 40808889909192100 ... Last