1. June 5, 2015  

En iyi healer class'ı

Simdi gelipte iyi class yoktur hangisinde iyisen diyenler cıkabilir boşunuza yormayın kendinizi
    öncelikle cataclysmde en iyi 2 healer in Paladin ve shaman oldugunu biliyoruz diger classlar ne kadar çabalasada ikisini recountta gecemiyorlar heleki paladini fazlasıyla healı var
    şu sıralar cataclysmi bırakmadan aynı anda misttede oynamak istiyorum (healer olarak)
    cataclysmdeki paladin ve shaman gibi MoP daki en iyi healer classlarıı nelerdir

2. June 6, 2015  
    Simdi gelipte iyi class yoktur hangisinde iyisen diyenler cıkabilir boşunuza yormayın kendinizi
    öncelikle cataclysmde en iyi 2 healer in Paladin ve shaman oldugunu biliyoruz diger classlar ne kadar çabalasada ikisini recountta gecemiyorlar heleki paladini fazlasıyla healı var
    şu sıralar cataclysmi bırakmadan aynı anda misttede oynamak istiyorum (healer olarak)
    Kesinlikle Resto Shaman en iyi healer. Çok fazla bugu var.

3. June 6, 2015  
    Kesinlikle Resto Shaman en iyi healer. Çok fazla bugu var.
    bende bunu anlamam ha tamam burası bir pvp serverde herşeyi bugla yaparak oyundan zevk almaya çalışma sebebinide anlamam hani restro shaman çünkü bug var :) benden sana tavsiye paladin aç kardeşim retailde de oynamış birisi olarak diyorum ki holy pala candır

4. June 6, 2015  
    bende bunu anlamam ha tamam burası bir pvp serverde herşeyi bugla yaparak oyundan zevk almaya çalışma sebebinide anlamam hani restro shaman çünkü bug var :) benden sana tavsiye paladin aç kardeşim retailde de oynamış birisi olarak diyorum ki holy pala candır
    adam en iyi healerı sormuş bende söyledim kardeş. Shaman en iyi healer sonuçta bugu olduğunu da belirttim. İlla resto shaman oyna diye bi söylemim de olmadı . Paladin de iyidir

5. June 7, 2015  
    Oy kullandım geldim bu konuda da kesinlikle oyumu 1.holy paladin 2.shaman olarak kullanırdım tabi birsürü nedenleri var ama bana göre öncelik skill kapasitesi, yani diyorum ki bir sınıfa sırf heal koyarsanız yardırır değil mi? ama gel duduya çeşit çeşit form ver priest'a fear ve shield ver monk zaten mopstar tüm classlarda gideri var şuanda.. AMA! sen getir paladini dozer gibi hantal gavur.. çak ayakları yere bassın dursun heal'ı. Shaman'n bugına gelirsek ouzpncp'e katılıyorum ve ne hikmettir çoğu private serverda resto shaman buglardan dolayı op.

6. June 7, 2015  
    Oy kullandım geldim bu konuda da kesinlikle oyumu 1.holy paladin 2.shaman olarak kullanırdım tabi birsürü nedenleri var ama bana göre öncelik skill kapasitesi, yani diyorum ki bir sınıfa sırf heal koyarsanız yardırır değil mi? ama gel duduya çeşit çeşit form ver priest'a fear ve shield ver monk zaten mopstar tüm classlarda gideri var şuanda.. AMA! sen getir paladini dozer gibi hantal gavur.. çak ayakları yere bassın dursun heal'ı. Shaman'n bugına gelirsek ouzpncp'e katılıyorum ve ne hikmettir çoğu private serverda resto shaman buglardan dolayı op.
    Shaman fixlendi GG WP

7. June 7, 2015  
    Shaman buglu demis bizim Guild Raideri Oguzhan evet onceden bugluydu simdi fixlendi retail gibi oldu kimse bana yetisemezdi buglu hali iken simdi ise hic yetisemiyorlar kafanizda soru isareti kalmasin " Fixed "

Shamanyolu, Frostwolf, SymphonyOfDestruction.

8. June 7, 2015  
    5.0dan 5.4.8e kadar retailde oynadım(pvede maim karakterim holy paladindi) 5.4 paketine kadar dengeler sürekli değişti bir öne monk çıktı druid disco pri çıktı vs. eğer noxxic vs sitelerin mop için dataları duruyorsa(5.4ten sonrası için) kontrol ederseniz disc prinin en üstte olduğunu görebilirsiniz. tabi şöyle birşeyde var karakter op açayımda milleti ezeyim diye açarsanız oynuycağınız spec hakkında bilginiz fikriniz yoksa yine de bir şey yapamazsınız. buna en güzel örnek serverın başından açılan milyon tane warrior karakterini örnek gösterebiliriz. SW buglı adam ölümsüzlüğünü ilan etmiş hala çok eziksiniz diye dolaşıyordu şimdi fixlediler adamlar sus pus oldu gitti. yok şu opmış yok şu buglıymış diye açmak saçma. eğer zaten oynadığınız karakterin cdlarını proclarını vs takip ederek yaptığınız fightı analiz ederek oynarsanız gereğinden fazla overheal bile yapabilirsiniz.

9. June 8, 2015  
    #8 sana herşeyi açıklıyor kısaca diyor ki ustaysan al senin olsun aşıksan bırak ellerde kalsın :D yani ben retri paladan vazgeçmem bu serverda millet bana gülüyordu bu kadar bug içinde paladin oynanır mı diye, ki gerçekten öyleydi ama çektim sıkıntısını gidip en sağlam en bugsız class'ı açmadım.. for the light dedim öldüğümde de güldüm düzelmesini bekledim.. aslında eğer kısıtlı giriyorsan yine en düzgün class'ı seçebilirsin tabi ama bence kalbinin sesini dinle az biraz da fantasy yapın la hep pvp hep pvp yeter :D (Y)

10. Simdi gelipte iyi class yoktur hangisinde iyisen diyenler cıkabilir boşunuza yormayın kendinizi

Üstadım yazmışsın içinden geleni eyvallah, ancak "iyi class yoktur iyi oyuncu vardır" mevzuları kadar doğru bir konu yok bu oyunda. Belki kalıplaşmış bir cümle ama gerçek olan bu. Kimsenin kendini yormasına lüzum yok.

Elbette kimsenin birikimine ve bilgisine saygısızlık etmek istemem. Haddim de değil. Ancak arkadaşlarım yazmış, oydu buydu şuydu diye fakat gözümden kaçmadı ise kimse duru dememiş :)) Ben resto druidim, gearlarım da tavan da değil. Kendi halimdeyim bir çok eksiğim var ancak sana gönderebileceğim bir çok ta ss var, bglerde ki heal done durumu hakkında. * (Arkadaşıma pvp yi özendirmek ve sunucuya davet etmek için çekilmiş ssler bunlar. Kesinlikle egoist değilim :D )* Yani mevzu şu ki, bulunduğum bglerde bir ortalama yaparsak, ki belki bu konuya post yazan arkadaşlarla da karşılaştığımız olmuştur zaman zaman, bg sonu tabloya baktığım zaman heal kategorisinde adımı birinci görmediğm bg hiç olmadı diyebiliriz. Elbette tabloda beni geçen oyuncular da olmadı değil ancak mop tecrübem boyunca bu durum bir elin parmakları geçmedi şu ana kadar. Söz konusu bu bgler de gear seviyesi benden çok daha yukarıda shamanlar paladinler priestlerin de oldukları oldu healaer olarak.

Yani öner dersen tecrübe ile sabit resto druid önerebilirim. Ama şunun da altını çizmemde fayda var, daha önce heal talent ile priset paladin yada shaman oynamadım. Bu yüzden bu claslar arasında ki kullanım kolaylığı konusunda bir kıyas yapamam. Ama sana sunabileceğim tek canlı örneğim kendimim. Artık oyunculuk mu yoksa clasımın bir lutfu mu bunun yorumunu ben yapamam.

Yagmur
    Resto Druid
    Nizam i Cedid