1. July 9, 2015  

Pvp Warlock Rehberi ? :)

Arkadaşlar konu başlığından da anlaşılabileceği gibi molten'a özel pvp lock rehberine ihtiyacım var. Yani çalışan çalışmayan spelller, talent ağacında ki seçimimin ne olması gerektiği ve kısaca spellerin ne iş gördüğü gibi konularda döküman hazırlayabilecek bir Warlock arıyorum. İnternette aradım da pek tutarlı şeyler bulamadım. Olanlarda sürüm farklı hep.

Yağmur
    Resto Druid
    Champions

2. July 9, 2015  
    Bu dediklerini çok meşakkatli açıkçası uğraşan olur mu bilmem

3. July 9, 2015  
    Bu dediklerini çok meşakkatli açıkçası uğraşan olur mu bilmem
    Olmadı düşe kalka deneye yanıla keşfederiz :)

4. July 9, 2015  
    Olmadı düşe kalka deneye yanıla keşfederiz :)
    Eğer ingilizceye hakim isen warlock kısmından aslında öğrenebilirsin takıldığın yerleri sorman daha mantıklı şimdi talent ağacı aç çalışanları ekle çalışmayanları ekle talentte ne nedir onu söyle skiller nedir onları yaz gerçekten çok uzun iş gerçi uğraşana zor gelmezde ben zamanında çok uğraştım şimdi zor geliyor.

5. Eğer ingilizceye hakim isen warlock kısmından aslında öğrenebilirsin takıldığın yerleri sorman daha mantıklı şimdi talent ağacı aç çalışanları ekle çalışmayanları ekle talentte ne nedir onu söyle skiller nedir onları yaz gerçekten çok uzun iş gerçi uğraşana zor gelmezde ben zamanında çok uğraştım şimdi zor geliyor.

Lock oynamışlığım var tabiki sıfırdan başlamıyorum. Aslına bakarsak kısaca geçilse yeterliydi. Bakalım artık bglerde küfür yiye yiye öğreniyorum yenilikleri :D Ama sankı eskıden lock daha bir guzeldi. İlk izlenimlerim bu yonde oldu.

6. Lock oynamışlığım var tabiki sıfırdan başlamıyorum. Aslına bakarsak kısaca geçilse yeterliydi. Bakalım artık bglerde küfür yiye yiye öğreniyorum yenilikleri :D Ama sankı eskıden lock daha bir guzeldi. İlk izlenimlerim bu yonde oldu.
    Wotlk warlock candır gerisi yalandır benim için o kadar patch geldi o kadar zaman retailde oynadım halen de oynuyorum fakat wotlk nın verdiği zevki vanilla ve tbc de aldım gerisi yalan benim için warlock da öyle :)

7. İyi bir rehber bu sitede bulman zor bulsan bile özentisiz bir rehber olur ki bu da senin işine yaramaz. Oynadığın patch'e göre youtubede build videoları izleyerek kendini daha rahat tatmin edersin.

8. İyi bir rehber bu sitede bulman zor bulsan bile özentisiz bir rehber olur ki bu da senin işine yaramaz. Oynadığın patch'e göre youtubede build videoları izleyerek kendini daha rahat tatmin edersin.
    Evet şu anda öyle yapıyorum üstad. Önerin için teşekkür ederim.

9. Rica ederim :) Eğer öneri istersen "Cobrak" Benim favorim dir

10. Rica ederim :) Eğer öneri istersen "Cobrak" Benim favorim dir
    Henüz gear noksanlığından mıdır bilemiyorum. Mop ta lock u çok tanımıyorum ama desto yu deniyorum şu anda. Desto da daha verimli şu anda karakterim.

11. Sormam gereken bir konu var. Warlock un açmış olduğu gate sayesinde bglerde bazı avantajlar elde ediyorum. Mesela Temple of Kotmogu da orbları alıp karşı tkaımın saldıramayacağı yerlere zıplamak, yada warsongulch da bayrağı alıp karşı takımın bayrağının düşmesini beklemek için saldırılamayan güvenli bir yere zıplamak gibi.

Bunları yaparken ne hack nede başka bir hile var. Lock ile portal açıp zıplıyoruz. Bu konunun bir yaptırımı var mıdır ? Yani hile değil bu. Başka bir lock gelip portal açabilir karşı takım da bizi kesmeye çalışabilir. Karşı takımda lock yoksa orasını bilemeyiz elbet :) (Büyük şanssızlık)

Hasılı, böyle bir durumda yönetiimin olaya yaklaşma açısı nasıl olur ? Yabancı dilim çok iyi olmadığı için forumda benzer bir soru araştırma fırsatım olmadı. Bu konu hakkında bir duyuru, yapılmması gerektiğini gösteren bir kural falan var mı ? Açıkçası lockun avantajlarından birisi olarak bakıyorum ben bu duruma. Ama benim değil yönetimin nasıl baktığı önemli. Haybeye kural ihlali yapmak istemem.