1. Warmane Yenilikler Hakkında

Selam arkadaşlar,
    Ben Molten-WOW'dan orjinal'e geçiş yaptım, sonra tekrar Warmane ile geri dönüş yapmak durumunda kaldım. İngilizcem pek iyi değil, bu yüzden neler olup bitti bilmiyorum. Premium üyeliğim devam ediyor örneğin. Boost hakkı falan gelmiş diyorlar. Bunları nereden kullanacağız? Ücretsiz mi?

Birde Molten-WOW'daki karakterler buraya yansımamış. O karakterleri geri getiremiyoruz sanırım? Ve son olarak Wotlk ( old ) sürümü değil en üstteki güncel versiyonu indiriyorum şuan. Eski sürümle yeni sürüm arasındaki farkları kısaca özetler misiniz? Çok teşekkür ediyorum, saygılarımla...

2. Evet moltene bir crash geldi dogrudur instant 80 hakkı verildi belli miktar coins ve vote pointler verildi yanlız bunların süresi doldu premium uyelik devam ediyor evet fakat onlarada belli ranklar getirdiler sanırım yılbaşında ona göre coins verecekler eger wotlk icin old sürümü değilde yeni sürümü indiriyorsan orada su var wod daki skinler geldi sadece diğer herşey aynı şekilde devam etmekte diger bir olay da şu eski karakterlerin geri gelmeyecek geri getirme süresi doldu çünkü iyi oyunlar dilerim.

Cybers
    "Deathwing-Horde"

3. Cevabın için teşekkürler. En azından bağış ve reklam puanları duruyor. Başlangıç için kurtarıcı olacaktır sanırım. İyi oyunlar... ^^
    Edited: July 16, 2015

4. Refund almadiysan ticket acip refund iste

5. Crash gelmeden önce benim Premium üyeliğim vardı, içinde biraz da "Coin" vardı, fakat sanırım üyelikler silinmiş, database'le alakalı bir şeydir diye düşünüyorum. Bu üyeliğime ait özellikleri geri getirmenin bir yolu var mıdır? Coin, Premium vs.

6. Crash gelmeden önce benim Premium üyeliğim vardı, içinde biraz da "Coin" vardı, fakat sanırım üyelikler silinmiş, database'le alakalı bir şeydir diye düşünüyorum. Bu üyeliğime ait özellikleri geri getirmenin bir yolu var mıdır? Coin, Premium vs.
    Recovery modu açıktı bir dönem ama sanırım kapattılar en iyisi ticket açıp onlarla iletişime geçer isen çözüm bulabilirsin.

7. aynı sorun bendede var,premiumda yok bide 90 hunter vermisler zaten oynayamam ticket attım du bakim cevap vericeklermi

8. Recovery işlemini buradan yapıyorsunuz: https://www.warmane.com/account/recovery

Hala açık, ben bu şekilde geri dönüş yaptım...

Eğer eski karakterini bu sunucuya ticket aracılığı ile geri getirmeyi başaran varsa buradan yazarsa sevinirim. Benimde bayağı bir emek verdiğim karakterim vardı. Onun için başvuracağım...
    Edited: July 18, 2015

9. Tesekkurler synche, sayende hallettim, hesapta 100küsür coin 800de point varmıs fakat catadaki karakterler yok onları bulamıyorum sanırım onlar yalan olmus dogru dimi? hoş zaten mop u deniycektim ama bir yolu varsa onlarıda mopa gecireyim tabi :) baska bir hesapta bedavadan 90 lvl hunter vermisler ne alaka anlamadım.

10. malesef yaklaşım ''karakterlerin emeklerle ne noktada olduğu değil, karakterlere kaç coins ya da points harcadığınız önemli'' şeklinde olmuş.

sonuçta 150 coinslik ekipmana sahip karaktere 20 coins harcanmışsa geri dönen 20 coins oluyor.

11. Recovery işlemini buradan yapıyorsunuz: https://www.warmane.com/account/recovery

Hala açık, ben bu şekilde geri dönüş yaptım...

Eğer eski karakterini bu sunucuya ticket aracılığı ile geri getirmeyi başaran varsa buradan yazarsa sevinirim. Benimde bayağı bir emek verdiğim karakterim vardı. Onun için başvuracağım...
    Oyle bir dunya yok malesef ki database yok adamlarda sadece coins refund islemi yapilabiliyor