1. Geyik guildi var mı?

tbc'den bu yana öğrencilik belasından ötürü wow oynamaya ancak şimdi dönebildim. oyuna yeni başlamış birisinden daha kötü durumdayım zira bildiğimi sandığım şeyleri de yanlış bildiğimi fark ediyorum her geçen gün. muhabbet çevirebileceğimiz ,hardcore raider değil de casual modda takılabileceğimiz türk guildi var mı? yahut yancı gibi en azından oyuna tekrar hakim oluncaya kadar bana müsade edebilecek ve guild chati aktif dönen bir guild var ise katılmak isterim.

2. en baba geyik için kurulan guildler bile o icc nin kapısından içeri girince hard raider guilde dönüo :=) vardır elbet öyle bi guild başkan ama eninde sonunda o da hard raider olur yani %99 :=) güzel bir ortam bulman dileğiylen iyi akşamlar vede rekt oldum zaten mop yazmışın en başında :) fark etmez ordada artık hangi raidse işte ^^

3. bir zamanlar vardı turk diye ama artık yok o ortamıda hiç bi zaman bulamadık zaten :)) ama türk guildi arıyor isen mevcut forumda zaten arkadaş tüm yorumların altna reklam atıyor kopyala yapıştır ile :D

4. başlıklarda frostwolf için açılmış bir guild var onlar da şu an için fazla iddialı. ben şu an mala bağlamış şekilde koşturuyorum etrafta. her şey değişmiş. olmazsa kendine güvenen bir arkadaş kursun bir guild doluşalım frostwolte. benim en azından şimdilik alamayacağım bir sorumluluk olduğundan açmasam daha iyi.